Takt og Tone

Som forældre er engagement i sit barns hverdag, ve og vel, en helt naturlig ting. Vi glæder os som klub over den støtte vores forældre giver - ikke kun til deres eget barn/børn, men også til klubbens øvrige børn, trænere og andre forældre.


Forældre møder typisk vores klub, hvor barnet stadig er meget ungt og derfor venter der forhåbentligt rigtig mange år med træninger, køreture, stævner osv.


I mange af vores grupper opstår - og er der allerede - et godt sammenhold blandt forældrene. "Vi står jo alle sammen og kigger på alligevel, så hvorfor ikke hilse på andre forældre?" Dette styrker fælleskabsfølelsen helt ind på banen, og pludselig bliver det mere hyggeligt og socialt, og håndbolden får yderligere et aspekt.


Som klub og som forældre, har vi et stort ansvar for, og indflydelse på, hvordan andre klubbers spillere og forældre ser på os. Vores historik forpligter, og det er vi stolte af! Som klub har vi derfor en naturlig forventning til god opførsel på sidelinjen - både på udebane og hjemmebane.


Vel mødt på sidelinjen!

De 10 forældreråd