U13 Piger fællesgruppe GOG Håndbold

Truppen består pt af 29 spillere (fordelt på 10 2. års (2009) og 19 1. års (2010)).

 

Vi har hold i A og B rækken – og et stævnehold der spiller C-kampe.

 

På holdet er der gennem årene lagt stor vægt på sammenhold, fællesskab og respekt for andre på tværs af håndboldkundskaber, relationer og baggrund. Dette betyder også at gruppen er voldsomt gode til at tage sig godt af hinanden og være gode kammerater, hvad end man lige er begyndt eller har spillet i mange år.

 

Vi gør en dyd ud af skabe gode relationer samtidig med, at vi værner om det gode træningsmiljø, hvor spillerne lærer at gå til den når træningen er i gang.

 

Vi har stor vægt på den individuelle udvikling fremfor koncept-håndbold og systemer og vi gør vores bedste for at udfordre spillerne på hver deres niveau både på og udenfor banen – og derfor forsøger vi også at udfordre dem på forskellige positioner og situationer, både til kamp og træning.

 

Pigerne er gode til at bakke op om klub-initiativer og fælles arrangementer for hele holdet. Ligeledes har vi en utrolig stærk forældregruppe, der både er gode til, at hjælpe til når der er brug for hjælp i både klub og hold-regi. Desuden oplever vi et stort fællesskab på forældresiden i forbindelse med stævner og arrangementer.

 

Kort sagt, vi har en flok piger og forældre, der elsker at spille håndbold og de fantastiske værdier man får med når man er en del af et hold og en klub.

 

Ida, Tændstik og Trine 

Aktiviteter

Juni
Ons
19
Træning
18:30 - 20:00
Hal 2
Ons
19
møde ny u 13 piger Jannie
20:00 - 21:00
Phønix Tag Arena
Ons
19
Forældremøde
20:00 - 21:00
Mødelokale ved hal 3

Trænere

Herunder ses afdelingens trænere.

Profile Image
Jens Hald
Profile Image
Betina Kristensen
Profile Image
Dennis Larsen-Jensen
Tanja Larsen-Jensen
Jannie Aaby
Sofia Dyhr Østergaard
Sille Elise Kjær Møller
2.100,00 kr. 15. okt