VELKOMMEN TIL GOG HÅNDBOLD

Siden er under opdatering - beklager rodet

Kommende klubaktiviteter

Fre
13
Hjælpeopgave til temafest
17:30 - 20:00
Gudme hallerne
U15 piger 1 GOG/OURE
Fre
13
GOG Temafest 2023
17:30 - 23:30
Phønix Tag Arena
GOG Håndbold
Ons
18
CL kamp 
18:45 - 21:00
Phønix Tag Arena
U13 Drenge fællesgruppe GOG Håndbold
Lør
21
Liga kamp 
16:10 - 18:30
Phønix Tag Arena
U13 Drenge fællesgruppe GOG Håndbold

Mød vores sponsorer og samarbejdspartnere

Støt GOG Håndbold, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte GOG Håndbold, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte GOG Håndbold. Og så sørger de for at ændre det.

Med FynskSupportEl kan GOG Håndbold nu nemt hente støtte fra medlemmer, forældre, naboer og erhvervsdrivende. Vel at mærke uden at de skal have penge op af lommen? Energi Fyn betaler nemlig!

Produktet hedder FynskSupportEl, og den er et enestående tilbud fra Energi Fyn. Gennem hjælp til selvhjælp giver ordningen penge til den fortsatte udvikling af klubben.


FynskSupportEl kan købes af både private og mindre virksomheder med et elforbrug under 100.000 kWh årligt. Uanset hvor i landet de bor, kan de få el fra Energi Fyn. For hver kunde, som vælger FynskSupportEl og noterer GOG Håndbold som den klub, de ønsker at støtte, får vi automatisk penge i forhold til deres forbrug. Vi får 2 øre pr. kWh, hvad enten det er en privat- eller en erhvervskunde. Jo flere kunder, der melder sig til FynskSupportEl, jo flere penge får klubben.


Så skift til FynskSupportEl, enten på www.fynsksupportel.dk, eller ved at kontakte deres kundeservice på 70 13 19 00