VELKOMMEN TIL GOG HÅNDBOLD

GRØN KONCERT 2024

GRØN KONCERT 2024 i Odense er udsolgt! Men kom gratis med sammen med GOG Håndbold! 

En dag i fællesskab med HUGORM, KESI, Tobias Rahim, TV-2, Scarlet Pleasure, Blæst, Burhan G, Jada, GRØN 2024 og GOG Håndbold? Så tag med som frivillig!

Sidste sommer deltog vi i "GRØN 2023" med 73 frivillige, hvor vi håndterede udskænkningen af drikkevarer i to barområder - og det blev en fest for alle frivillige! Du har nu muligheden for at bidrage igen den 26. juli 2024, hvor vi igen har ansvaret for at servere drikkevarer til festivalens gæster.

Det var en fantastisk oplevelse sidste gang, så vi håber, at du vil være med! 


Tilmeld dig lige her: https://forms.gle/1AXzM9DepK98goWm8 


Hvis du har spørgsmål til vores deltagelse, er du velkommen til at kontakte Frederik Drøscher på e-mail [email protected] eller telefon 20912468.

Vi ser frem til at se mange frivillige, som vil være med til at indsamle penge til klubben.

Mød vores sponsorer og samarbejdspartnere

Få en ladeløsning, der er til at forstå. Og støt klubben med 500 kr.


Du behøver ikke at lede længere. Med en komplet ladeløsning fra Energi Fyn hjælpes du trygt i gang med at lade derhjemme.

Derfor skal du vælge en ladeløsning fra Energi Fyn:
- Valgfri ladeboks – du vælger, om du vil købe eller leje
- Optimal opladning med landets smarteste ladeapp, Monta
- Fuld refusion af elafgiften
- Markedets bedste rådgivning og dansk support 24/7
- Du støtter klubben med 500 kr. (uden at det koster dig noget)

Når du vælger en ladeløsning fra Energi Fyn, støtter Energi Fyn klubben med 500 kr. Du skal blot huske at oplyse i forbindelse med købet, at du ønsker at støtte klubben.

Læs mere her: https://www.energifyn.dk/ladestandere/fynsk-support/

Støt GOG Håndbold, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte GOG Håndbold, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte GOG Håndbold. Og så sørger de for at ændre det.

Med FynskSupportEl kan GOG Håndbold nu nemt hente støtte fra medlemmer, forældre, naboer og erhvervsdrivende. Vel at mærke uden at de skal have penge op af lommen? Energi Fyn betaler nemlig!

Produktet hedder FynskSupportEl, og den er et enestående tilbud fra Energi Fyn. Gennem hjælp til selvhjælp giver ordningen penge til den fortsatte udvikling af klubben.


FynskSupportEl kan købes af både private og mindre virksomheder med et elforbrug under 100.000 kWh årligt. Uanset hvor i landet de bor, kan de få el fra Energi Fyn. For hver kunde, som vælger FynskSupportEl og noterer GOG Håndbold som den klub, de ønsker at støtte, får vi automatisk penge i forhold til deres forbrug. Vi får 2 øre pr. kWh, hvad enten det er en privat- eller en erhvervskunde. Jo flere kunder, der melder sig til FynskSupportEl, jo flere penge får klubben.


Så skift til FynskSupportEl, enten på www.fynsksupportel.dk, eller ved at kontakte deres kundeservice på 70 13 19 00