Skip to main content

GOG's venner

Hvad er GOG´s Venner?

I 1980 gik en flok ildsjæle sammen for at starte en forening, som økonomisk ville støtte børne- og ungdomsafdelingen i GOG Håndbold.

Foreningen fik navnet GOG’s Venner og eksisterer stadig.

I foreningen er der 9 bestyrelsesmedlemmer. Derudover har vi ca. 25 hjælpere, som gerne træder til, når der er behov for det.

Arrangementer

Vi har p.t. følgende arrangementer, hvor vi tjener penge til glæde for de unge mennesker:

  • Julespillegilde – december
  • Udlejning hoppeborg/pude – Hele året
  • Børneaktivitetsdage

Derudover hjælper vi også ved forskellige arrangementer som f.eks. hjælp ved GOG-stævner. GOG Håndbold kan søge tilskud til de enkelte hold én gang om året. Tilskuddet administreres af holdene selv og bruges primært til stævner, så deres egenbetaling derved formindskes. Skulle du/I – ved at læse dette – have fået lyst til at hjælpe os – blive en GOG’s Venner, så kontakt formanden.

Formand – Anette Bindzus tlf.: +45 22387046

Passive medlemmer

Du har også mulighed for at blive passivt medlem af GOG’s Venner. Som medlem er du med til at støtte vores børne- og ungdomshold i GOG Håndbold. Det koster 100 kr. om året at være med. Beløbet går ubeskåret til GOG håndbolds børne- og ungdomshold. Samtidig er du med i lodtrækningen om 2 årlige præmier.

Det er nemt at blive medlem, det eneste du skal gøre er at indbetale kr. 100,00 på konto nr. 0817-0000349240 eller MobilePay 888331

Husk at skrive følgende i teksten: navn og mail, så sender vi et medlemskort til dig.

GOG's venner på Facebook

Besøg GOG’s venner på facebook og giv os et like, så bliver vi rigtig glade.