Skip to main content

U-16 Pige 1. division storsejrede over sagesløse AB

Af 26. oktober 2013december 12th, 2018Ukategoriseret

26-10-2013

U-16 Pige 1. division storsejrede over sagesløse AB

Oure/GOG piger fremragende i første hjemmekamp.

Oure/GOG pigerne vandt idag hjemme med hele 52-22 over AB Håndbold i en kamp, hvor det vel var mere Oure/GOG pigernes styrker end AB svagheder som blev sat til skue i en sand håndboldfest.

 

De sydfynske piger var ikke lang tid om at trække fra, og allerede midt i første halvleg kom holdet foran med de første ti mål, og den afstand holdt lidt, men AB kunne ikke svarer igen på det tempo som Oure/GOG pigerne lagde for dagen.

 

Der var så mange flotte ting i dagens kamp, at man vel ikke kan fremhæve den ene frem for de andre, men det var alligevel svært ikke at fremhæve en ting i kampen – Oure/GOGs høje koncentrationsniveau i samtlige 60 minutter.

 

Jeg synes egentlig at det fungerer over hele linien i det store hele, men vi laver en masse personlige fejl som giver mål. For det første har vi lidt usikkerhed da vi er et nyt hold, men der er også nogle som bliver sat i nye funktioner som de ikke har været vant til“, fortæller træner Andreas Dahl, som var langt mere fortrøstningsfuld ved forsvaret, end i Ringsted-kampen en uge tidligere.

 

:Næste kamp for pigerne er hjemme mod HC Odense søndag den 3. november kl. 17:20.

 

 /Jens