Skip to main content

Turbulent hjemtur efter overmatching

Af 25. oktober 2013december 12th, 2018Ukategoriseret

25-10-2013

Turbulent hjemtur efter overmatching

U-18 Pige 1. division sat til vægs af velspillende FIF-piger.

GOG Håndbolds U-18 Pige 1. division fik ørene i maskinen da de besøgte Frederiksberghallerne, og blev slået med 30-19 (14-10) af FIF.

 

Træner Thomas Brandt Nyegaard fortæller at der var klasseforskel på de to hold, og at FIF var bedre på langt de fleste parametre.

 

I kampen blev de tekniske fejl udstillet ekstra på grund af FIFs effektivitet, og samtidig med FIFs offentsive 3-2-1 forsvar, gav det GOG-pigerne store problemer.

 

Thomas Brandt Nyegaard var på forhånd advaret mod at FIF er på et højere niveau end rækkens øvrige hold, og det fik de at føle igår aftes.

 

Dramatikken blev ikke mindre på hjemturen, hvor pigerne efter et havari måtte over i et tog for at komme mod Fyn, for siden at blive hentet af andre af pigerne som kørte i forvejen.

 

Ny gælder det Furesø Håndbold

 

Nu vender træneren og pigerne så hovedet mod næste opgave, som bliver på lørdag hvor rækkens tophold Furesø Håndbold kommer på besøg.

 

Furesø har som GOG spillet to kampe, og mens GOG har været oppe mod topholdene, så har Furesø haft et noget nemmere program.

 

Thomas Brandt erkender at det er et hold som de fynske piger skal matche, hvis de vil spille med i kampen om den vigtige tredjeplads i rækken.

 

Kampen fløjtes op kl. 14:15 i GOG Arena.

 

/Jens