Skip to main content

Succes for U12 drenge 2 – triumf i Sne Cup

Af 31. december 2014december 12th, 2018Ukategoriseret

31-12-2014

Succes for U12 drenge 2 – triumf i Sne Cup

GOG’s U12 drenge 2 deltog den 28. og 29. dec. i Sne Cup på Fyn.

GOG’s U12 drenge 2 deltog den 28. og 29. dec. i Sne Cup på Fyn, som for drengenes vedkommende blev afviklet i henholdsvis Bryllehallen og Højfynshallen.

 

Lad det være sagt med det samme – det var 10 euforisk jublende glade drenge, der sent mandag eftermiddag kunne række armene over hovedet og modtage den velfortjente hyldest (ikke mindst fra de meget stolte og glade forældre til de dejlige og dygtige drenge), da de vandt finalen i B-rækken over SUS. SUS, der efter nytår spiller i AA-rækken.

 

Inden drengene nåede så langt, havde de om søndagen spillet 4 kampe, hvor de vandt over Korsør, Horsens og TV-Verl, men måtte se sig besejret af SUS.

Søndagens pointhøst betød, at drengene som nr. 2 i pulje 1 skulle møde vinderen af pulje 2, DHG samt Horsens igen.

Kampen mod Horsens blev en tæt affære, hvor drengene kæmpede som aldrig før i forsvaret, men hvor det kneb lidt med at få banket bolden i kassen, resultat: 7-6 til GOG. Sådan!

Så var det DHG, der blev nedkæmpet med et igen virkelig godt forsvar, og hvor der kom mere gang i scoringen fra vores drenge, resultat: 12-5 til GOG. Yes!

 

Det betød finale mod SUS og dermed muligheden for revanche efter nederlaget dagen før. Drengene var tændte, de ville vinde og var stærke i troen herpå. Atter stod forsvaret imponerende stærkt, hvor de fysisk langt større SUS-drenge – scoringsmæssigt set – blev holdt godt nede, og grundlaget for sejr blev lagt allerede i første halvleg. Slutresultat: 10-7 til GOG. Super!

 

En virkelig flot og imponerende præstation af drengene, som fik seje trøjer med tryk på til dem selv samt en pokal med hjem til klubben. En perfekt måde at afslutte første del af sæsonen på, hvor finalesejren – og dermed vinder af B-rækken ved Sne Cup 2014 – er en foreløbig kulmination på den fremgang, som holdet helt tydeligt har haft de seneste par måneder med Kasper og Rie ved roret.

 

U12 drenge 2 og deres trænere/holdleder samt os forældre ønsker alle i GOG – godt nytår

 

Peter