Skip to main content

Succes for GOGs talentarbejde – i årgang 98 og 99

Af 5. februar 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

05-02-2015

Succes for GOGs talentarbejde – i årgang 98 og 99

Ikke en, to, tre, fire, fem, seks eller syv – men otte til talenttræning

Vi har i GOG Håndbold tit grund til at være glade for og stolte over – os selv. Vores børne- og ungdoms- og talentarbejde giver sig tit og ofte udtryk i mange flotte resultater. Sidste weekend havde vi dog ekstra god grund til at klappe os selv på skulderen.

 

Til talenttræningen i weekenden for drengespillere fra årgang 98 og 99 vrimlede det nemlig med spillere GOG og Oure. Der var ikke en eller to eller tre af de sydfynske talenter, der var udtaget til hele landets talenttræning. Nej, der var minsandten 8 (otte!) spillere fra GOG og/eller Oure, der var med til den eftertragtede talenttræning i Dansk Håndbold Forbunds regi i Fredericia.

 

Jeppe D. Andersson fra Oure, Andreas Magaard fra GOG, Frederik Hansen fra GOG, Frederik Hummelmose fra Oure/GOG, Emil Jacobsen fra GOG, Knud Ronau fra GOG, Mikkel Thomsen fra Oure/GOG og Jens Kristensen fra Oure/GOG. De var alle blandt de udvalgte, der var indkaldt til at være med til talenttræningen under ledelse af områdeleder Stefan Madsen, talenttrænere Jesper Houmark, Mads Hjortshøj og Rasmus Hauge. Samt målmandstræner Kim Andersen.

 

Til lykke til alle de dygtige unge mænd fra GOG og Oure. Og til lykke til deres ”lokale” trænere, som har udviklet disse talenter til at blive – udtaget.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbolds bestyrelse