Skip to main content

Overbevisende sejr til GOGs U12 drenge 2

Af 19. januar 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

19-01-2015

Overbevisende sejr til GOGs U12 drenge 2

Fornem start på anden del af turneringen for U12 drenge B

Så kan man vist i den grad sige, at U12 drenge 2 kom godt i gang efter julepausen, da det blev til en storsejr på 29-6 over Rolfsted i Årslevhallen.

 

Drengene fremviste stor gejst og dynamisk fremtoning, og GOG-farverne blev på bedste vis vist frem denne søndag med en både individuel og holdmæssig sprudlende attitude. Sådan!!

 

Det er tydeligt at se, at drengene kan begynde at mærke virkningen af den træning, som de har haft de seneste måneder. Opdækningen er blevet markant bedre, og der ses samlet set en større forståelse af, at man – ved at spille bolden rundt, løbe for hinanden, komme i fart etc., samt ikke mindst at tro på egne evner og lytte til trænerens råd og vejledning – kan få succes og herigennem en voksende selvtillid.

 

Flere forældre har tilkendegivet, hvor dejligt det er at se den kæmpe fremgang, som holdet har haft i den seneste halvsæson, og der er ikke noget, der taler for, at fremgangen og succesen ikke fortsætter for drengene i anden halvdel af sæsonen. De er for alvor kommet med på beatet og har fået smag for at vinde!!

En stor ros til drengene for en super flot indsats, og vi glæder os til at følge jer i de kommende kampe.

 

Peter