Skip to main content

Optakt til finale om Ligakvalifikation

Af 11. januar 2014december 12th, 2018Ukategoriseret

11-01-2014

Optakt til finale om Ligakvalifikation

Søndag spiller GOG og TMS i finalen om hvem der skal i ligaen.

Det er lagt op til en spændende afslutning på U-18 Pige 1. division – Pulje 1, når GOG Håndbold og TMS Ringsted krydser klinger i GOG Arena søndag kl. 14:15.

 

Træner Thomas Brandt Nyegaard, er efter dagens kamp, yderst tilfreds med at den tætte afslutning faldt ud til GOGs fordel.

 

Den første kamp mellem de to hold endte i Ringsted-Hallerne med en kneben sejr til TMS på 27-26, så sydfynboerne skal vinde søndagens kamp for at komme forbi, og tage tredjepladsen.

 

Det vil være et stort skridt for pigerne, og prøve at være med i det helt fine selskab. Hvis man kigger turneringens udvikling igennem, så har vi været opadgående – det var idag fjerde sejr i træk“, beretter træneren, og han fortsætter, “det har været et sejt træk, og det har set sort ud i lang tid. Nu har vi kæmpet os tilbage hertil, og det er vi selvfølgelig stolte over, og vil gerne gøre arbejdet færdigt“.

 

Der er ingen tvivl om at der er tale om to hold som utrolig gerne vil det her, og det bliver spændende at se hvem der bedst klarer presset og tager den sidste skalp hjem.

 

GOG – TMS

 

Både GOG og TMS er klubber som bygger på en stærk klubånd, og Thomas Brandt Nyegaard ser også ligheder i de to hold, “både Ringsted og vi er baseret på nogle spillere som kan noget på egen hånd, men det bliver spændende at se hvem der får mest ud af bredden“, siger Thomas med henblik på at holdet skal bæres af tolv spillere.

 

Ringsted står med specielt tre dygtige spillere, deres playmaker, venstre back og stregspillere bærer et stort læs på holdet, og ligesom GOG bliver det ikke topspillerne som afgør kampen, men i stedet holdets kollektiv.

 

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 14:15 i GOG Arena, og der skal hel klart lyde en opfordring til at komme og støtte de gule, som skal bruge to point for at komme i ligaen.

 

/Jens