Skip to main content

Optakt: FIF – GOG (U-18 Pige 1. div.)

Af 24. oktober 2013december 12th, 2018Ukategoriseret

24-10-2013

Optakt: FIF – GOG (U-18 Pige 1. div.)

U-18 piger til København påny, med god oplevelse i bagagen.

Når GOG Håndbolds U-18 Pige 1. division atter drager over storebælt, for at møde et af rækkens favoritter er det med en positiv oplevelse med i bagagen. Søndag mødte holdet Ajax i Bavnehøj Arena, og var blot sekunder fra at hive point hjem.

 

Torsdag aften er det så igen tid til at drage mod hovedstaden, når Thomas Brandts piger skak op imod det andet favorithold i rækken, FIF.

 

Holdet er stadig plaget af skader, men pigerne viste flot fight i premieren og var yderst tæt på at tage point, på trods af man spillede de sidste to minutter i undertal mod Ajax.

 

Med det i bagagen er det vel ikke helt urealistisk at tro at pigerne atter kan lave et godt resultat mod et af rækkens forhåndsfavoritter, men nu må vi se.

 

Ligesom mod Ajax, er kampen mod FIF, primært en kamp hvor det gælder om at arbejde på lidt længere sigt, men skulle de to point komme i vejen for pigerne, er træneren naturligis klar til at samle dem op.

 

Hverken træner, holdleder eller spillere går ind til kampen for at lægge sig ned, de er helt klar til at kæmpe for point.

 

Kampen er den første for FIF, og begge hold har vigtige kampe igen allerede i weekenden.

 

Kampen fløjtes op i Frederiksberghallerne torsdag kl. 19:45.

 

/Jens