Skip to main content

LÆS LIGE MED HÈR!

Af 2. november 2000december 12th, 2018Ukategoriseret

02-11-2000

LÆS LIGE MED HÈR!

Ligesom U14 D spillede mod hinanden

 

Ligesom U14 D spillede mod hinanden, så skulle U12 D osse spille mod hinanden i den forgangene weekend.

 

“Søndag den 29. oktober var der ægte lokalopgør i Gudme. 

 

U12A 1 og 2 mødtes i turneringen og som altid er der basis for god håndbold, når de to hold tørner sammen. Drengene kender selvfølgelig hinanden særdeles godt, da de jo træner sammen hver uge.

A1 spillede efter de systemer, de forinden havde aftalt med træner Carsten Eriksen, og de kom til mange fine chancer. Dog manglede de lige den sidste finish (læs: at få bolden i mål) i 1. halvleg. 

A2 spillede virkelig godt i både forsvar og angreb, og derfor blev pauseresultatet også kun en 1-målsføring til A1.

 

I 2. halvleg fik A1 indstillet kanonen korrekt, og stille og roligt fik de trukket fra til slutresultatet 24-14.

Resultatet afholdt heldigvis ikke drengene fra at samles på halgulvet efter kampen og synge ”Hvem var det, der vandt i dag” – Dejligt at overvære det gode kammeratskab på tværs af holdene.

 

Senere søndag eftermiddag mødtes U12A, B og C- drengene igen i Gudme, hvor de blev fordelt i biler og derefter kørt til Herning for at overvære to kampe ved Golden League turneringen. 

 

Først var det Norge-Polen og derefter Danmark-Frankrig. En kæmpe oplevelse for både børn og voksne, der overværede en storspillende Landin i målet og en slutsejr til Danmark, som resulterede i, at de blev vindere af turneringen.GOG’s egen Lasse Møller var også udtaget, men nåede desværre ikke at komme på banen om søndagen.

Alt i alt endnu en stor håndbolddag for GOG’s U12-drenge.

 

Tusind tak til trænerteamet for at arrangere og koordinere og til forældrene for den store opbakning og kørsel til Herning.”