Skip to main content

Kapitel nr 3: GOG-familien tog godt for sig til Faster Jule Cup

Af 30. december 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

30-12-2015

Kapitel nr 3: GOG-familien tog godt for sig til Faster Jule Cup

GOG Håndbolds 11 børne- og ungdomshold landede i 7 finaler i Skjern

Det var ikke kun GOGs flagskib i ligaen, der gjorde det godt mellem jul og nytår. GOG besejrede jo Kolding i Boxer-ligaen, men GOGs børne og ungdomshold gjorde det næsten lige så godt til Faster Jule Cup i Skjern.

 

Vi slutter med de mindste: U12-pigerne og -drengene.

 

U12-pigerne havde to hold med til Faster Jule Cup i Skjern. Et hold i A-rækken og et hold i B-rækken. U12-drengene havde et enkelt hold med i A-rækken.

 

Drengene lagde ud med et spinkelt nederlag til Kolding IF, men herefter vandt holdet en fornem sejr over SGI Esbjerg. Hørning var alt for stor en mundfuld, og til sidst blev kvartfinalen endestationen mod de fynske rivaler fra Stjernen.

 

Pigerne spillede 5 kampe til Skjern Jule Cup. Desværre var to af dem mod Hammel. De tre kampe var nemlig helt lige og spændende. Det gav to sejre og et nederlag i de tre helt lige kampe. Til gengæld var Hammel bare for godt et hold, så GOG tabte to gange til dem – den sidste gang i A-semifinalen.

 

GOGs U12 B-piger sloges det bedste, de havde lært, og denne skribent kunne i hvert fald mærke, at de også hyggede sig pragtfuldt rundt om kampene. Så en dejlig tur til alt og alle i hele GOG-familen. Både U12, U14 og U16 af sted til samme dejlige stævne.