Skip to main content

Kapitel nr 2: GOG U14 vandt alt

Af 30. december 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

30-12-2015

Kapitel nr 2: GOG U14 vandt alt

Både GOG 1 og GOG 2 hos både piger og drenge sejrede i Skjern

Det var ikke kun GOGs flagskib i ligaen, der gjorde det godt mellem jul og nytår. GOG besejrede jo Kolding i Boxer-ligaen, men GOGs børne- og ungdomshold gjorde det næsten lige så godt til Faster Jule Cup i Skjern.

 

Vi fortsætter med mellemgruppen – U14’erne. Og her blev der for alvor vist gule farver frem i Vestjyland!

 

Annette Knudsens U14-pige 1 vandt hele stævnet på kryds og tværs. Det halve af Jylland blev besejret på vejen mod den samlede triumf til Faster Jule Cup i Skjern. Specielt semifinalen mod Kolding IF var en stor oplevelse – både for deltagerne og tilskuerne.

 

Jens B. Christiansens U14 drenge 1 vandt også hele stævnet. Holdet var lidt plaget af skader og omegn, så der måtte tilkaldes assistance fra 2. holdet. Den mest lige kamp var nok sejren på beskedne 10-8 over Fredericia. HH 90 Mejdal gjorde også fin modstand i semifinalen, mens finalen blev en ensidig affære. En sejr på 25-11 over Esbjerg.

 

Kenneth Østbjergs U14 drenge 2 stillede op i B-rækken, og her var holdet nogenlunde lige så suverænt som 1. holdet i A-rækken. I finalen blev Ribe besejret med 15-12 i en kamp, der dog reelt var afgjort midt i anden halvleg.

 

Kristian Kildemands U14 pige 2 stillede også i B-rækken, og her var holdet præcis lige så overbevisende som U14 drenge 2. Det blev til lutter sejre over en række jyske 2. hold, som måtte sande, at de sydfynske piger var for gode for dem.

 

Med andre ord: GOGs gule farve gjorde rent bord i U14-rækkerne. Både hos pigerne og hos drengene og både i A-rækken og i B-rækken stod der GOGs gule farver på det hele.

 

Til lykke til hele U14-familien 🙂