Skip to main content

Kapitel nr 1: GOG-familien tog godt for sig til Faster Jule Cup

Af 30. december 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

30-12-2015

Kapitel nr 1: GOG-familien tog godt for sig til Faster Jule Cup

GOG Håndbolds 11 børne- og ungdomshold landede i 7 finaler i Skjern

Det var ikke kun GOGs flagskib i ligaen, der gjorde det godt mellem jul og nytår. GOG besejrede jo Kolding i Boxer-ligaen, men GOGs børne og ungdomshold gjorde det næsten lige så godt til Faster Jule Cup i Skjern.

 

Vi begynder hos de største:

 

U16-drengene havde tre hold med. En form for GOG/Oure-hold, der dog manglede nogle af de normalt bærende kræfter, og GOG 2. Og GOG 3.

 

Alle hold gjorde det godt, og det betød (desværre), at to af dem, GOG/Oure og GOG 2, landede i den samme semifinale. Det blev en helt lige og meget spændende og speciel kamp, som GOG/Oure (der i dagens anledning kaldte sig selv for Team Sydfyn) vandt med 14-13. Og derefter havde holdet noget lettere ved at vinde finalen med 22-12 over hjemmeholdet fra Skjern. Til lykke til holdet fra sydfyn og omegn.

 

Også det tredje GOG-hold viste sig fint frem, men der var et par hold, der var for stærke – det blev dog til en solid sejr over de fynske rivaler fra Stjernen. Så træner Zemir Osmanovic’s U16 drenge 3 snuppede 2. pladsen i B-rækken. Faktisk var holdet kun et enkelt mål fra førstepladsen i B-rækken.

 

Hos U16-pigerne var der kun et enkelt hold med. Her var det en pæn sjat af GOG 2 tilsat lidt forstærkninger fra GOG/Oure og Oure 1, der boltrede sig i Skjern. Og det blev til overbevisende sejre i den første pulje, og det betød, at holdet kvalificerede sig direkte videre til semifinalen. Her var det også arrangørklubben Skjern, som stod på den anden side, og det blev et drama. Kort før tid førte Skjern, men så viste strammede GOG 2 op – og vandt med en enkelt. Finalen blev til gengæld en barsk omgang, hvor DUH Esbjerg slog GOG-pigerne med 19-11. Til lykke med 2. pladsen til de gule.

 

Resten af Skjern Cup – følger i senere artikler.