Skip to main content

Kæmpe oplevelse for U10 drengene

Af 30. december 2000december 12th, 2018Ukategoriseret

30-12-2000

Kæmpe oplevelse for U10 drengene

GOG-drenge spillede forkamp til pokalfinale!

Santander Consumer Bank stod bag den fantastiske tanke at lave en almindelig turneringskamp for U 10 drenge om til en forkamp for final 4 finalen i søndags..

 

Alt skulle holdes i dyb hemmelighed, så drengene ville få en max overraskelse. Og det fik de. Efter et lille ”taktikmøde” i GOG Arena kl. 11.45 blev drengene overrasket af Marc og Louie fra SCB. Der blev delt tasker og kasketter ud til hver spiller og nyheden om at deres kamp var aflyst i Vissenbjerg…. og flyttet til Odense som forkamp for final 4 finalen – fik jublen til at bryde ud.

 

Bussen stod klar – og spillere, forældre og trænere kørte mod Odense. På turen var der selvfølgelig vand og frugt, så drengene kunne være top gearet til kampen. Indløb i Arenaen med alt hvad der hører sig til med røg, høj musik, og præsentation af hver spiller – vi skulle vi starte kampen præcis kl. 14.15.

 

Vissenbjerg fulgte med til 4 – 4, hvorefter drengene fra GOG, som nu havde vænnet sig til den høje musik, gik i front med 12 – 9 ved pausen. Heldigvis havde vi ikke problemer med ” nettet”, så vores kontra gik fint, så efter ca. 10 min af 2. halvleg førte vi med 18 – 11.

 

Desværre havde vi så en dårlig periode med en del 100 % chancer, hvor Vissenbjergs målmand, ”boy of the match”, tog alt. Slutresultatet blev 18 – 16. 2 point til kontoen, og alle var glade, og vi klappede selvfølgelig af vores medrejsende fans ”forældrene” for den gode støtte igennem hele kampen.

 

Fantastisk dag som blev afsluttet med hjemkørsel i bus med sodavand, slik og chips.

 

—-

 

Nyt fra U10 drenge A

 

Efter en ihærdig træningsindsats i efteråret syntes trænerne, at drengene var klar til et stævne. Så imens resten af den gule hær har været i Jylland, så tog vi den 29. dec til Jule Cup i Næstved Hallerne.

 

Vi spillede 3 kampe i puljen og gik herefter i finalen, hvor vi skulle møde Næstved-Herlufmagle, som i deres turnering på Sjælland har samlet max point, så der var lagt op til en jævnbyrdig kamp, som vi sejrede med 12 – 7.

 

Det var drengenes 1. titel, og da guldmedaljen blev hængt om halsen, t-shirt + slikpose.. var de ikke til at skyde igennem. Kanon dag som de vil huske lidt frem i tiden. I det nye år venter en pokalsemifinale, 9 kampe i turneringen, landsstævne m.m. og det glæder alle sig til.

 

Med venlig hilsen

 

Syberg og Eriksen.