Skip to main content

GOGs U-18 Piger klar til ligaen

Af 12. januar 2014december 12th, 2018Ukategoriseret

12-01-2014

GOGs U-18 Piger klar til ligaen

Via en sejr over TMS Ringsted på 22-20, er GOG Håndbolds U-18 piger ligaklar.

GOG Håndbold fik idag sit femte ungdomshold med i den kommende ligam da Thomas Brandt Nyegaard, Dorthe Mortensen og den veloplagte piger sendte TMS Ringsted tilbage over Storebælt med et nederlag på 22-20.

 

Kampen var tæt langt hen ad vejen, men hver gang fynboerne følte sig truet, skruede de lige på tempoet. 

 

Thomas Brandt Nyegaard havde på forhånd sagt, at bredden ville blive afgørende for hvem der kom i ligaen, og her viste GOGs bredde sig mere effektiv.

 

Specielt forsvaret fungerede godt, og med en stærktspillende Johanne Toft i målet fik TMS’ skytter svære forhold. Desværre fik det gode forsvar ikke sat gang i kontraspillet.

 

GOG-træneren roser kampens to dommere for at holde disciplinen, ved kun at skride ind overfor de hårdere forseelser, og ellers lade spillerne sætte linien for kampen.

 

Sejren idag var holdets sjette i streg, og den må give pigerne en god portion selvtillid med til ligaen, hvor modstanden alt andet lige bliver meget større.

 

Rejsen gennem 1. division

 

Holdet startede med en stribe af skader samt en fælles forventning om hvad man nå. Påtrods af det, lagde pigerne fra land med flot kamp, hvor holdet var få sekunder fra point – en ting som holdet led under før jul.

 

Da holdet i Frederiksberghallerne stod overfor FIF, blev holdet reelt kørt over. Herefter kom kampen hjemme mod Furesø, en kamp som Thomas og pigerne dominerede i de første 30-40 minutter, hvorefter holdet faldt sammen og tabte kampen.

 

Herefter fulgte kampene mod TPI, hvor pigerne begyndte at finde sammen, og to sejre gav atter lidt optimisme.

 

TMS bliver igen et tæt opgør, hvor man formøbler en føring og slutter med et tæt nederlag. Men en fantastisk genrejsning fulgte så, da man havde FIF i store problemer men sjællænderne fik kæmpet sig tilbage og vandt den ventede sejr.

 

Herefter rejste pigerne sig til kamp, og de restrerende kampe blev vundet. Blandt andet to tætte kampe mod Hillerød, og en mod TMS. Men vi så også et hold som tog til Furesø, og slog de kommende liga-kolleger.

 

Hermed er pigerne nu klar til Østligaen, hvilket sidst skete i sæsonen 2008/09, dog uden at vi skal drage nogle ligheder. De to hold var meget forskellige, men en lighed er der dog idet begge hold gennemgik en fantastisk udvikling igennem sæsonen.

 

Træner Thomas Brandt forventer ikke at holdet skal spille med i kampen om pladserne til Final4, men en plads lige under er hans forventning.

 

Østligaen starter i uge 8, her vil de seks hold blive FIF, Furesø og GOG fra pulje 1, mens BK Ydun, Roskilde og HIK kommer fra pulje 2.

 

Et kæmpe tillykke til Thomas, Dorthe og de fantastisk fightende piger.

 

/Jens