Skip to main content

GOGs trænere arbejder på at blive – endnu bedre

Af 5. februar 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

05-02-2015

GOGs trænere arbejder på at blive – endnu bedre

GOGs børne- og ungdomstrænere har inspireret hinanden igen

GOG er kendt på hele Fyn – ja, i hele Danmark – for vores store skare af stærke trænere. Sådan har det været i mange, mange år. Og sådan skal det også være fremover.

 

Derfor har GOG allerede flere gange i denne sæson holdt trænersamlinger, hvor klubbens trænere har diskuteret håndbold, talentudvikling, bredde, GOG-værdier og meget andet i fælles forum.

 

Onsdag den 4. februar holdt alle GOGs børne- og ungdomstrænere samling igen: Her blev alle årets kommende udfordringer – inklusive de forskellige danske mesterskaber og sæsonafslutningen i øvrigt – drøftet igennem til gavn og glæde for alle klubbens spillere.

 

Derudover holdt Thomas Brandt et oplæg, hvor han fortalte alle de tilstedeværende trænere om, hvordan han griber sit trænerarbejde an, og hvad han arbejder med på sit hold. Derefter gjorde Mathias Albrektsen nogenlunde det samme om sit hold. Primært fokuseret på hvordan han arbejder med at give ansvar til sine spillere, så de selv er med i planlægningen af udviklingen.

 

På den måde håber vi – i GOGs bestyrelse og i GOGs børneudvalg – at vi hele tiden har fokus på, at GOG ikke bare tiltrækker Fyns bedste trænere – men at vi også er en attraktiv klub, der er i stand til at udvikle disse trænere til gavn for både trænerne selv, spillerne og ikke mindst hele GOG.

 

Tak til klubbens trænere – fordi de hele tiden er åbne overfor at dele deres viden med hinanden – og åbne overfor at modtage inputs fra hinanden.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbolds bestyrelse