Skip to main content

GOGs piger kan skam også være med helt fremme

Af 5. februar 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

05-02-2015

GOGs piger kan skam også være med helt fremme

Det er ikke kun “drengene”, der kan. Det kan “pigerne” også

Dansk Håndbold Forbunds talenttræning ØST består lige nu af 22 spillere fra årgang 98 og 99, og de var samlet i Sakskøbing i weekenden. Og det er ikke kun hos drengene, at GOG kan. Det kan GOG også hos pigerne. Der er Nanna Bjerregaard og Sofie Moth fra årgang 98, og det er Maja Bruun, Laura Eggert, Stine Schmidt og Lærke Vedel fra 99. De er alle med i talenttræning ØST.

 

Til den seneste samling – i den forløbne weekend i Sakskøbing – var der også nogle fra årgang 00, der for første gang fik mulighed for at være med til talenttræning øst, og det var minsandten plads endnu et GOG-talent, da Emilie Brovall Jäger blev udtaget til samlingen. Næste talentsamling er for hele hele landet, hvor de i slutningen af februar mødes til tre hverdages hård træning i Kolding, og der er GOG altså også repræsenteret.

 

Vi er i GOG Håndbolds bestyrelse særdeles godt tilfredse med, at vi også på pigesiden kan producere talenter, som kan begå sig blandt de bedste i Danmark. Vi er både en herreklub og en dameklub. Vi er både en drengeklub og en pigeklub. Det er ikke kun på sværdsiden, at vi har dygtige trænere, som former og udvikler store talenter til talenttræningerne i Danmark – det har vi også på spindesiden. Og det er vi meget glade for.

 

Til lykke til både Emilie, Lærke, Stine, Laura, Maja, Sofie og Nanna.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbolds bestyrelse.