Skip to main content

GOG U12 drenge A vandt Skjern Cup

Af 30. december 2014december 12th, 2018Ukategoriseret

30-12-2014

GOG U12 drenge A vandt Skjern Cup

Kenneth Østbjergs drenge slog stærke jyske hold ud – på vej mod guld

GOG U12 drenge 1 vandt Skjern Cup

 

Kenneth Østbjergs drenge slog stærke jyske og sjællandske hold ud – på vejen mod guldet

 

GOG U12 drenge 1 havde to-tre fantastiske dage i Skjern. Det var ikke bare rigtig hyggeligt og vellykket rent socialt – det var også sportsligt en toppræstation, da GOG-drengene vandt seks kampe ud af seks mulige i en imponerende magtdemonstration mod nogle af Sjællands og Jyllands stærke håndboldhold.

 

Vi begynder med slutningen… Finalen blev et opgør mod ØBG Silkeborg, som har vundet alle kampe i sin jyske A-række før jul. Men GOG-drengene var flintrende ligeglade: De bankede ØBG Silkeborg med 17-7! Og i stedet for altid at sige, at det var en holdpræstation, så kan vi godt udpege de to suverænt bedste GOG-spillere i finale-kampen: Det var Sebastian Lønberg og målmand Kristian Lindholmer. Til sidst turde Silkeborg-fyrene næsten ikke skyde på Kristian, så godt stod han på mål i den kamp, og i den anden ende blev Sebastian hædret for både flot forarbejde, lækre mål og stærkt forsvarsspil ved fortjent at blive kåret til finalens bedste spiller.

 

Semifinalen var også en fed oplevelse for GOG-drengene. Her blev hjemmeholdet Skjern Håndbold besejret med ovebevisende 20-10, og det fantastiske ved den kamp var, hvordan den ene GOG-spiller efter den anden blev skadet… Først røg Thorbjørn, så røg Eggert og så måtte Anders bæres fra banen, så der kun var skader på udskiftningsbænken, men det fantastiske var lige præcis, at uanset hvad der skete, så gav de andre den bare lige så meget gas i stedet for, så føringen blev større og større – blandt andet spillede Sander Juel Christensen en stærk-stærk kamp i begge ender, imens Thorbjørn var ude med en skade. Og Phillip Østbjerg scorede det ene kontramål efter det andet. Igen og igen og igen stormede han af sted og satte den sikkert i mål. De mål blev begyndelsen til enden for Skjern.

 

Det var nok kvartfinalen mod SGI Esbjerg – endnu et hold der er ubesejret i sin jyske A-række før jul – som var imødeset med størst spænding. Det var nemlig et hold, som GOG-drengene har prøvet at tabe til for to år siden som U10’ere til et stævne. Men denne gang havde træner Kenneth Østbjerg sat drengene helt vildt op til kampen, så GOG kom foran – ikke mindst på fantastisk spil og pragtfulde mål af Anders Hansen i første halvleg. Langsomt åd et flot spillende Esbjerg-hold sig dog tilbage i kampen og var ved at få kontakt igen – alt for spændende. Det blev der dog sat en brat stopper for i anden halvleg, da Malte Brovall Jäger bragede fem langskuds mål i træk i kassen, og så var den kamp afgjort: 20-13 til GOG – imod et hold, der ellers har vundet alt før jul.

 

Dagen før havde GOG-drengene også vundet tre kampe. Sejren over Kolding IF 2 blev på 24-6 og er ikke værd at bruge lang tid på. Hørning blev slået med 21-10, og her var det ikke mindst Andreas Eggert, der lavede en masse lækkert. Eggert har fået en fed vane med ikke bare at score lynende hurtige kontra-mål… Han scorer tit også det eller de første mål i kampene fra sin venstre fløj, og det skaber plads – til alle andre på resten af banen. Og det bedste af det hele var næsten, at da Eggert blev taget ud, så kom Joachim Bak Devantier ind og gjorde præcis det samme fra samme position. Det er bredden, der er et af holdets store styrker i år.

 

Stævnets første kamp var sjovt nok også den på papiret mest lige. 19-17 over Helsingør. Det dækkede dog over, at GOG kom klart foran i første halvleg, hvor Lasse Pedersen bombede den ind fra distancen, når han da ikke varierede med klasse-indspilninger til Thorbjørn Skov, der omsatte alt til mål i en første halvleg, hvor Helsingør fik en lussing. Helsingør havde ellers – inden kampen – ikke prøvet at tabe før jul i sin sjællandske A-række.

 

10 dygtige og dejlige drenge og to stolte trænere kunne slutte af med at få pokal, medaljer og trøjer: VINDER AF FA SKJERN JULE CUP 2014. (Efter en tredjeplads til Ajax Cup og en andenplads til GOG CUP – begge gange med ét sølle mål til den forkerte side… – så var det rart at sætte det grundigt på plads).