Skip to main content

GOG siger tak til Skjern

Af 30. december 2000december 12th, 2018Ukategoriseret

30-12-2000

GOG siger tak til Skjern

GOG siger både tak og undskyld…

GOG Håndbold siger hermed 1000 tak til Skjern Håndbold for en pragtfuld udgave af Faster Julecup i Skjern.

 

Vi var den største klub til stævnet. Der var ingen, der havde flere hold med. Og GOG-holdene havde et dejligt stævne med masser af gode oplevelser for store og små.

 

Det vil nok også være på sin plads, hvis GOG Håndbold siger et lille bitte “undskyld” til Skjern Håndbold… I hvert fald var det lige præcis Skjern, der gik ud over, da både U16-pigerne og U14-drengene vandt finalen efter forlænget spilletid. En lidt hård skæbne for de ellers bravt kæmpende Skjern-mandskaber.

 

GOG vandt tre af de otte rækker til julestævnet. Den sidste sejr kom i U10-drenge, hvor GOG vandt, men hvor det dog ikke var Skjern, vi slog i finalen. Det var Ribe.

 

Her er resultaterne for alle de tretten GOG-hold til julecup:

 

U16 drenge: GOGs / Gudmes U16 drenge nåede frem til A-semifinalen, hvor det blev til et nederlag til UH Esbjerg.

 

U16 piger: 1. holdet vandt A-finalen efter forlænget spilletid mod Skjern Håndbold. 2. holdet tabte B-semifinalen til Team Favrskov.

 

U14 drenge: 1. holdet vandt A-finalen efter forlænget spilletid mod Skjern Håndbold. 2. holdet tabte A-1/8-fnalen knebent til UH Esbjerg. 3. holdet spillede syv kampe og nåede helt til B-finalen og tabte her til ØBG Silkeborg.

 

U14 piger: 1. holdet tabte A-semifinalen med ét mål til Kerteminde. 2. holdet nåede til B-kvartfinalen.

 

U12 drenge: 1. holdet tabte A-kvartfinalen til Hørning. 2. holdet tabte B-semifinalen til ØBG Silkeborg.

 

U12 piger: 1. holdet tabte A-semifinalen til Hørnings førstehold. 2. holdet tabte 1/8-finalen i B til – Hørnings tredjehold.

 

U10 drenge: 1. holdet vandt A-finalen over Ribe!

 

Til lykke til alt og alle. Med tre titler. Og gode resultater. Og et deljigt-dejligt stævne for alle 13 GOG-hold.

 

Og endnu engang tak til Skjern Håndbold og arrangørerne af Faster Jule Cup og Skjern Jule Cup. Det var et dejligt stævne, som I kan være stolte over og tilfredse med.

 

Det var ikke lige til at vælge, hvilket hold der skulle på fotoet til artiklen her om alle de 13  hold, så det blev i stedet for til et foto af GOGs endnu mindre spillere, som kan glæde sig til at komme til Skjern Jule Cup senere i karrieren 🙂