Skip to main content

Glædelig Jul og Godt Nytår

Af 25. december 2000december 12th, 2018Ukategoriseret

25-12-2000

Glædelig Jul og Godt Nytår

GOG Håndbold ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Fra alle os – til alle os

 

Der var engang en kendt GOG’er, der sagde: Hvis vi bare alle sammen giver lidt mere til fællesskabet, end vi tager fra fællesskabet, så går det GOG godt.

 

Sådan et år har 2014 været

 

 

Når vi kigger tilbage på 2014, så kan vi godt klappe af os selv – for et godt år.

 

Vores GOG herrehold i HåndboldLigaen fik en fantastisk flot placering i det første år efter oprykningen, da holdet blev nummer 6 – en imponerende præstation, og ligger lige nu med i slutspilsræset

 

Derudover:

 

– Vores 2. divisionshold blev nummer 7 i rækken

– Vores 3. divisions damer rykkede op i 2. division.

– Vores serie 1 damer i søsterklubben Gudme HK rykkede op i Fynsserien.

 

Succes og tilgang

 

På ungdomssiden sluttede vi endnu en stærk sæson af med at erobre tre bronzemedaljer til DM. Dét er mere end godkendt. Endnu en fornem anerkendelse til det kæmpe talent- og ungdomsarbejde, der laves i vores klub. Det var i øvrigt første gang, at der blev spillet Final 4 for U-16 og U-18 ved DM. Derfor skal der lyde en ekstra stor respekt for, at det lykkedes vores GOG-hold at rejse sig efter nederlag i semifinalerne. At løfte sig til sejr efter nederlag er rigtig godt gået.

 

Også på børnesiden har der været meget at glæde sig over. Vi har haft stort tilslutning af spillere. Vi får masser af tilgang til vores hold, og i løbet af foråret kunne vi også fejre vores U12 drenge, der vandt det uofficielle DM.

 

Både elite og bredde

 

Hvis vi også ser på klubben som helhed, så er vi naturligvis hele tiden udfordret af bredde/elite forholdet. Det er en svær udfordring, som vi har tacklet flot i mange år. Og vi skal i GOG huske, at vi ønsker, at der er plads til alle. Vi skal både være en klub for dem, der hele tiden gerne vil udfordres og forbedre sig blandt de ypperste – og vi skal samtidig være en dejlig klub for dem, som blot vil spille håndbold på hyggeplan. I GOG er der plads til alle.  

 

Tak til trænere og holdledere

 

På trænersiden er det min klare opfattelse, at vi har nogle utroligt engagerede og dygtige trænere på alle plan. Det er uden tvivl en af de mange grunde til, at vi får tilgang af spillere, og at vi klarer os så godt i alle årgange. Det glæder mig at se, hvordan trænerne engagerer sig i både det sportslige, det sociale og det praktiske – til stor glæde for både hver enkelt spiller og hele holdet.

 

En af klubbens målsætninger er at få holdledere på alle hold. Disse holdledere skal være et bindeled mellem klub, forældre og trænere. Det er en opgave, som vi i klubben er meget taknemmelige for, og som vi ved er værdsat på alle hold. Tusind tak til alle holdledere for jeres store indsats.

 

GOG Cup – og god økonomi

 

Vi har rigtig mange aktiviteter i GOG i løbet af et år, og det vil føre alt for vidt at nævne dem alle. Men en af de suverænt største er GOG Cup for U12 og U14. Det holdt vi igen i september. Det er jo et stævne, hvor mange hold, forældre, trænere, holdledere, bestyrelser, GOG´s Venner med flere deltager meget aktivt for, at alle deltagere har det godt – uanset om det er i hallen eller når der skal spises. Det er et kæmpe stævne, hvor der bliver lagt mange kræfter i, og som jeg fornemmer, at holdene udefra er meget glade for at deltage i. Udover GOG Cup har vi også haft det lille GOG-Cup for U-10, som er et fint 1-dages stævne og holdes lørdag op til efterårsferien. Også vellykket på sin egen måde.

 

Når vi taler en klub, og når vi taler en frivillig forening – ja, så taler vi naturligvis også om økonomi. I GOG skal der mange penge til at drive 30 hold med trænere, træningsfaciliteter, kampe, dommere og meget mere. Og hvor er det en fornøjelse at se, hvordan spillere, forældre, trænere med flere har hjulpet til ved forskellige lejligheder i løbet af året. Tusind tak for indsatsen.

 

Julefrokost

350 nuværende som tidligere medlemmer, samt andre med tilknytning til GOG havde en fantastisk julefest i lørdags. Der blev danset – vild med dans – og der blev hygget og danset, uden nogen som helst problemer.

 

Til slut vil jeg gerne takke for et godt samarbejde i 2014 til alle omkring GOG.

 

På grund af alle jer blev 2014 endnu et år, hvor GOG blomstrede, fordi vi alle gav mere til fællesskabet end vi tog fra det. Lad os fortsætte sådan til gavn og glæde for vores klub.

 

Glædelig Jul og Godt Nytår!

 

Med venlig hilsen

Niels Kildelund – formand

GOG Håndbold