Skip to main content

Glædelig jul & godt nytår

Af 16. december 2000december 12th, 2018Ukategoriseret

16-12-2000

Glædelig jul & godt nytår

GOG Håndbold ønsker alle glædelig jul og godt nytår!

Julen 2017

 

Sneen daler og julen er over os.

 

Dermed er det tid til at se tilbage på et begivenhedsrigt 2017.

 

Foråret sluttede af med hele 3 guldmedaljer til vores Ungdomsafdeling.

Vores søsterklub Gudme HK rykkede op i 1. division og vores herrer var bare et enkelt mål fra at komme i semifinalen. Så sportsligt må vi se tilbage på en meget flot afslutning for sæsonen 16-17.

 

Over sommeren har vi været flittige med andre gøremål. Heartland, Grøn Koncert, Koncerter på Valdemars Slot og slutteligt det store Broløb. Alle gøremål til glæde for at vi i GOG kan have en sund økonomi, hvor alle hjælper til til glæde for hele klubben.

 

Hen over efteråret har alle hold, trænere og holdledere arbejdet flittigt, som også har resulteret i at vores medlemstal er på samme niveau som sidste år, som lå på ca. 400 medlemmer.

 

en anden ting vi har fået på i år er Håndbold Fitness. Et tiltag, som tilgodeser dem som gerne vil være en del af GOG uden at spille kampe. Et godt arbejde fra instruktørernes side. 

 

En stor tak til GOG´s Venner, som igen i år har arbejdet hårdt til glæde for vores børne- og ungdomshold, samt til GOG-Garanterne ”DE GULE RØDDER”, til GOG-Sport, samt klubbens sponsorer.

 

Til slut vil jeg takke alle omkring GOG Håndbold for et godt samarbejde i 2017.

 

Med venlig hilsen

Niels Kildelund

 

Formand – GOG Håndbold