Skip to main content

Flere gode målmænd – i GOG

Af 3. januar 2015december 12th, 2018Ukategoriseret

03-01-2015

Flere gode målmænd – i GOG

Ny målmandstræner i GOG – Niels Jensen er vendt hjem

GOG har en lang og god tradition for at have dygtige målmænd. Sådan er det stadig, og sådan skal det også være i fremtiden. Derfor er der nu taget initiativ til at forstærke og forbedre arbejdet med den position på banen, som nogen kalder for ”det halve hold”.

 

Niels Jensen er normalt kendt for at være en af de dygtige målmandstrænere for det danske U19-landshold for herrer. Det er han stadig, men nu er han også blevet tillknyttet GOG Håndbold, hvor den kompetente målmandstræner fremover skal træne klubbens U18-herre-målmænd og målmændene på 2. divisions herrer. Foreløbig resten af denne sæson.

 

Niels Jensen er nemlig vendt tilbage til Sydfyn. Han har bosat sig i Svendborg – efter at han i en periode boede på Sjælland. Han har tidligere stået for GOGs 2. hold i mange, og nu er han altså både målmandstræner for det succesrige U19-landshold for  herrer og for U18-målmændene og for 2. divisionsherrerne i GOG.

 

Det vil som regel være sådan, at Niels Jensen er i Gudme hver torsdag, og det vil også ind imellem være sådan, at han er med til udvalgte kampe for de nævnte hold. Det er hensigten, at samarbejdet stille og roligt skal udbygges, og det er håbet, at det kan ske i et nært samarbejde med Oure