Skip to main content

Dame 3. division foran et skarpt hjørne

Af 30. januar 2014december 12th, 2018Ukategoriseret

30-01-2014

Dame 3. division foran et skarpt hjørne

Sejr over Haarby BK Håndbold, vil i så fald være holdets tienede på stribe.

Efter små tre ugers pause står den atter på kamp, for GOGs Dame 3. division, en kamp hvor GOG må siges at være kæmpefavoritter.

 

Trænerduoen Carsten Mortensen og Michael Buster Madsen og deres piger kan sikre sig deres tiende sejr på stribe, hvis de præstere at slå de undertippede Haarby-spillere hjemme i GOG Arena.

 

Holdets største udfordring må siges at være den meget urytmiske sæson, hvor man spiller et par kampe inden man holder pause i flere uger, og så videre.

 

GOG pigerne var søndag den 27. oktober på besøg i Haarby-hallen, og her vandt holdet sikkert med 22-13. Holdet blev sat på prøve idet Haarby-hallen ikke er blandt de mest gæstfrie steder at komme.

 

Træner Carsten Mortensen fortæller at kampen mod Haarby, skal bruges som en overbygning på holdets gode træningsrytme, og såvel trænerteamet som spillerne glæder sig til atter at få harpiks på fingrene.

 

Et af kampens fokus punkter er at komme tilbage i kamprytmen, således at der atter kommer fart på bolden, og man får rettet sig ind på at det igen hedder kamp.

 

Det er en kamp mellem top og bund, og det er en kamp som vi skal vinde. Det er dog ikke et most for os at vinde med otte-ti mål, men det der er et most er at vores spil fungerer“, udtaler træner Carsten Mortensen, med stor tiltro til at pigerne vil gøre ordene til en realitet.

 

Vi har et svært program i anden halvdel, hvor vi har mange af vores nærmeste konkurrenter på udebane, det er kun Vejle som vi har hjemme“, fortsætter træneren, og indskyder at holdet skal holde fokus.

 

Haarby er et hold som består at en god blanding af ungdom og rutine, hvor ungdommen gerne vil ud over stepperne i kontrafasen, mens rutinen vil forsøge at trække tempoet ud og spille sig til de gode chancer.

 

De fynske piger har i den foreløbige sæson formået at danne parløb med Kolding HK helt i toppen af rækken, og har lagt afstand til de øvrige tophold, hvor Tved og Stjernen er fire point efter.

 

Kampen mod Haarby BK Håndbold spilles søndag kl. 16:00 i GOG Arena, og der er som altid fri entré til kampen.

 

Vi håber at se et talstærkt publikum til kampen.

 

Stillingen i top:

 

 Pl.

Hold

 

K

V

U

T

Score

P

1.

Kolding Håndboldklub

 

11

10

0

1

285 – 224

20

2.

GOG Håndbold 2

 

11

10

0

1

286 – 182

20

3.

Tved G.& I.

(N)

12

8

0

4

297 – 259

16

4.

IF Stjernen, Odense

 

11

8

0

3

268 – 191

16

5.

Vejle Håndbold 

(N)

11

7

1

3

281 – 236

15

 

/Jens