Skip to main content

Cykelsponsorløb

Af 19. juni 2013december 12th, 2018Ukategoriseret

19-06-2013

Cykelsponsorløb

Tak til sponsorerne

Kæmpesucces med cykelsponsor løb

 

Det store cykelsponsor løb  af stabelen den 18/6  ved 17 tiden, og det, i strålende solskin med rigtigt mange deltagere.

Dette viser endnu engang at klubben har en stor opbakning af medlemmerne som lavede et kæmpe arbejde ved dette års cykelsponsor løb. Der blev cyklet på livet løs for at skaffe indtægter til klubben – og det lykkedes. Der var et ganske stort overskud hvilket jo også var en del formålet med dette arrangement.

Der blev under cykelløbet kæmpet bravt om placeringerne og de mange præmier.

Det hele var blevet gjort meget hyggeligt med mange boder og inspirerende mennesker overalt til støtte for de mange cykelryttere.

Det økonomiske overskud af dette stævne blev meget flot og klubben kan være endda meget tilfreds med det resultat, det gav. Det gav en god indtjening til klubben og til de forskellige holdkasser.

Vi glæder til igen til næste år at kunne skabe et lige så stort og og velbesøgt cykelsponsor løb med mange inspirerede cykelryttere og sponsorer som er med til at skabe denne succes og at gøre det muligt  at gennemføre med stor succes.

 

Vi siger her i gennem en stor tak tak til de mange sponsorer og ligeledes  klubben til de mange privatsponsorer til de mange cykelryttere.