Skip to main content

GOG´s U14 Drenge til tops

Af 18. november 2018december 13th, 2018GOG, U14

18-11-2018

GOG´s U14 Drenge til tops

Ikke kun resultatmæssigt!

Det har været en fantastisk uge for U14D afdelingen. GOG har kunne fortælle hele to store historier i løbet af sidste uge – besøg af Liga – og ungdomspillere, og tur til Champions League-kamp i Flensburg.

Denne uge begynder med endnu én! Læs bare med hér og gør dig selv den tjeneste at kig på 1.pladserne i U14 på DHF.dk.

 

“GOG – Et godt sted at være ung!

 

Ofte hører man spørgsmålet, ”hvor skal de unge gå hen når de har fri?”.

For 33 drenge i 7. og 8.klasse alderen, går turen 4 gange om ugen til Gudmehallen. Her holder de til i klubbens U14 drenge afdeling, som hele sæsonen har arbejdet på, at håndboldklubben skal være et godt sted, at være ung.

Derfor har der været arrangeret stævner i udlandet, fællesspisninger, fri leg i hallen, træningsturneringer og kampoplevelser i udlandet. Alt sammen medvirkende til, at styrke det sociale element i hele afdelingen.

Dags dato tæller afdelingen spillere der hører til blandt de dygtigste i landet, og den nyeste spiller, som har spillet håndbold i knap 2 mdr.

At hold der har det godt sammen, er enormt svære at spille imod, vidner tabellen i U14 rækkerne også om. Ingen tvivl om, at trænerteamet og klubben ikke blot leverer fantastiske resultater og håndboldspillere – de leverer også noget af det samfundet efterspørger.

Kvalitetstilbud til de unge, hvor de kan trives, formes og udvikles til at være gode mennesker. Dejligt at se at GOG også i denne udvikling ikke bare spiller en stor rolle, men også er med til at sætte høje standarder for hvordan man som forening kan bidrage til at løse en vigtig samfundsopgave!

Nemlig at skabe et godt sted at være ung!”