Skip to main content

GOG Håndboldskole er klar

Af 21. juni 2018december 13th, 2018GOG, U10, U12

21-06-2018

GOG Håndboldskole er klar

I denne weekend d. 22-24. juni kommer håndboldelever til GOG

Nedenstående tekst er sendt ud til de komne håndboldelever og forældre

 

“Vi glæder os til at se jer i GOG Arena. Helt præcis så ses vi i Gudme om godt og vel tre måneder – på fredag den 22. juni klokken 15.00. Og I henter jeres dejlige unger søndag den 24. juni klokken 12.00. Vi glæder os til at se cirka 85 børn. Og nogle af deres forældre. 

Jeg hedder John Jäger, og jeg er på håndboldskolen hele tiden. Og I kan ringe til mig på 40 93 48 04 fra start til slut. Jesper ”Faaborg” Madsen er her også hele vejen. I skal IKKE ringe til mig og spørge, om lille Ole skal have to eller tre håndklæder med – eller om temperaturen er 20 eller 22 grader i hallen. Men undervejs i håndboldskolen kan I ringe døgnet rundt, hvis der er nødsituationer, og jeres unger kan tage fat i mig døgnet rundt. Jeg er far til to (lidt større) håndboldspillere, og jeg er rigtig god til at trøste og kramme, hvis man har slået sig – eller har lidt hjemve. Jeg har endda fået en ”makker”, som er lige så god til den slags. Hun hedder Vibeke Møller. Så hvis der skulle være en pige, der helst vil trøstes af en kvinde, så er det også en mulighed undervejs. 

Det vigtigste:

 

I skal lige minde jeres børn om, at de skal opføre sig ordentligt på denne håndboldskole. Vi er lutter frivillige, som holder af at bruge vores fritid på børn, men vi gider ikke bruge alle vores kræfter på at opdrage dem. Og derudover skal I have forklaret jeres pragtfulde unger, at der skal spilles meget håndbold de tre dage, så de skal sørge for at få spist og drukket godt – og sovet meget, så de har kræfter til al vores håndbold. Tak skal I have. Jo, og så en vigtig ”GOG-dyd”. Alle spiser sammen. Ingen render fra bordet, før vi alle har spist færdig – sammen. Og alle rydder alt op selv. Punktum. 

Hvad skal de / I ellers huske?

 

Godt humør! Vi skal have smilet og grinet en masse. En håndbold! Sådan en skal I selv have med. Håndboldsko. Sko til både indenfor og udenfor. Måske nogle gamle sokker til strandhåndbold? Alle skal have al sovehalløj med selv. Vi sover i hallen eller i et mødelokale. På gulvet. Alle skal have drikkedunk med selv. Masser af træningstøj til tre hårde dage. Og hvem ved? Måske er der også smart at have lidt håndører med til en hyggelig tur i cafeteriet? Det må I selv styre. Jeg spørger i hvert fald igen i år min kone, om jeg må få lidt penge med til slik… Nej, jeg spørger faktisk ikke i år, for jeg fik nej sidste år… Men jeres børn er velkomne til at købe lidt slik, når vi siger, at de må. 

Der er over 15 trænere involveret i håndboldskolen. Og det er en broget flok af noget af det bedste, GOG kan byde på. Der er trænere, som har vundet danske mesterskaber, som træner voksne, som træner U18’ere, som træner små størrelser. Vi har alle slags. Der er også over 5-10 hjælpere inde over håndboldskolen, og det er faktisk også en broget flok af noget af det bedste, GOG kan byde på. Og jeg gentager: De er frivillige alle sammen. De gør det for at gøre børnene glade. Så I skal behandle dem derefter. 

Alle børnene bliver delt op i fem nogenlunde lige store grupper. De får groft sagt alle sammen den samme slags træning, men det er hensigtsmæssigt, at der er opdeling i både størrelse og niveau, så alle får mest ud af det. Så træningen kan differentieres i niveau. Programmet er nogenlunde således – ændringer kan forekomme…: 

Fredag: 
15.00: Velkommen. Alle skal tjekkes af og krydses af. Og vi ”leger” os lige ind på hinanden.
16.00: Første træning. 
17.00: Så skal vi også have lidt at spise… Fra GOGs Cafeteria. 
18.00: Anden træning. 
20.00: Aftenhygge og –underholdning. 

21.30: Godnat. Godnat blev der sagt. Hvis jeres barn slet ikke kan sove, så ringer vi efter jer, og så må I hente jeres lille pode. 
Lørdag: 
07.30: Godmorgen. 
08.00: Morgenmad. 
09.00: Tredje træning. 
12.00: Frokost. 
12.45: Kørsel til Oure. 
13.00: Fjerde træning. Strand-håndbold. 
16.00: Hjem fra Oure. 
16.30: Bad. Måske skal I advare jeres lille størrelse om, at her går alle i bad. Alt andet er – ja, blandt andet ulækkert. 
17.00: Aftensmad. 
18.00: Femte træning.
20.00: Aftenhygge og –underholdning. 
21.30: Godnat. Godnat blev der sagt. Hvis jeres barn slet ikke kan sove, så ringer vi efter jer, og så må I hente jeres lille pode.
Søndag: 
07.30: Godmorgen. 
08.00: Morgenmad. 
08.30: Sjette træning. 
10.30: Kampe. 
11.30: Oprydning og pakning.
12.00: Farvel.

Primært skal det dog være sjovt. Alle skal have haft en dejlig weekend, og hvis der er nogen, der ikke kan opføre sig ordentligt, så vil jeg have besked, så jeg kan sørge for, at god ro og orden – og ikke mindst en behagelig stemning. Vi er flintrende ligeglade med, om du har tænkt dig at blive verdens bedste håndboldspiller (og han har faktisk løbet rundt i GOGs haller), hvis du ikke kan opføre dig ordentligt. Og ja, vi påtaler det i meget bestemte vendinger, hvis der skulle være nogen, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Alle skal have det rart og trygt og godt. 

Vi ses.

Med venlig hilsen GOG Håndbold.

Jesper ”Faaborg” Madsen og John Jäger.