Skip to main content

Youth Olympics

Af 9. juli 2017december 19th, 2018Nyhedsarkiv

09-07-2017

Youth Olympics

Udkig til ungdoms-OL i Ungarn – påmindelse fra Simon Pytlick og Jeppe Cieslak

Sommeren 2017 afholdes ungdoms OL i byen Györ i Ungarn. Det afholdes fra d. 22 juli til d. 30 juli.

 

Denne sæson repræsenterede de GOG´s U-16 hold og efter en fantastisk sæson med DM-guld, er disse GOG-spillere blevet udtaget til den landsholdstrup, der skal repræsentere Danmark ved ungdoms OL i Ungarn. De fire spillere er Steven Jacobsen, Simon Pytlick, Jeppe Cieslak og Laurits Legér.

 

I denne uge har to af de fire drenge, Simon Pytlick og Jeppe Cieslak, fået tiden til at gå ved at arbejde i Spisehuset på Oure. . De er nemlig allerede nu, meget spændte og glæder sig utroligt meget til at komme afsted. Der er stadigvæk nogle sommerdage tilbage, inden det går løs i Ungarn, hvor den helt store oplevelse venter…

 

Turneringen hedder ”European Youth Olympic Festival”. Hele sportsarrangementet er arrangeret af den Europæiske Olympiske komité (EOC), som hører under den Internationale Olympiske Komité (IOC). Udover håndbold er de andre sportsgrene, Altetik, Basketball, Cykling, Kano/kajak, Judo, Svømning, Gymnastik, Tennis og volleyball.

Kampene spilles i AUDI Arena Györ og de danske spillere indlogeres i ”Atleternes By” kun 10 min. fra spillestedet.

 

Under turneringen kan kampene følges på den officielle hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om det forstående ungdoms-OL.

 

Hermed en hilsen fra Simon og Jeppe, med en påmindelse om at skrive d. 22 juli ind i kalenderen – det er datoen hvor GOG endnu engang er med på de danske landshold ved de internationale turneringer – denne gang ved ungdoms OL i Ungarn!