Skip to main content

Vild weekend for GOGs U12 drenge A

Af 16. november 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

16-11-2014

Vild weekend for GOGs U12 drenge A

Tre sejre – og besøg af Lars Christiansen og Dennis Ritter

GOGs U12 drenge A har haft en fed weekend.

 

GOGs U12 drenge A var blevet inviteret til Sjælland for at spille mod Holte og HIK. Vi skulle møde HIK i den første kamp. Det var dem, vi tabte til i U10 DM-finalen for to år siden. Men denne gang var vi foran hele kampen. og vi endte med at vinde med et mål – 21-20. En dejlig sejr over et stærkt hold.

 

Så var der en lille pause inden anden kamp, hvor vi blandt andet talte med nogle af de andre hold – selv et svensk hold var med i stævnet. Vi skulle spille mod Holte, men vi havde en mindre god første halvleg, hvor vi ikke dækkede så godt op. Vi var dog foran med 2 mål ved pausen. Men så i anden halvleg spillede vi bedre – og derfor endte det med, at vi vandt med hele 11 mål. Så det stævne var skam på alle mulige måder et rigtigt godt stævne – og vi kom hjem sent fredag omkring midnat.

 

Dagen efter skulle hele holdet sammen i GOG hallen. Vi havde aftalt at spise frokost sammen, før vi skulle ind i “Det Gule Hjørne” og heppe på ligaherrerne. Da vi var færdige med at spise frokost sammen – der var også masser af forældre med – så fik vi besøg af den tidligere landsholdsspiller Lars Christiansen. Det er ham, der har scoret flest mål på det danske landshold. Han skulle være tv-ekspert i kampen, og han kom og holdt en lille tale for os. Det samme gjorde Dennis Ritter, som skulle være kampens kommentator. Det er ham, der også kommenterer Tour de France. Så fik vi også set en af ligaherrernes kampe – mod BSV. Vi sad i – eller lige ved siden af – Det Gule Hjørne, og vi heppede vildt med. Det var desværre ikke nok. GOG tabte, men det havde nu været en meget sjov dag alligevel…

 

Dagen efter, søndag. skulle vi så til Faaborg og spille. Og det blev en sejr på 18 mål. Vi savede dem faktisk over i første halvleg, som vi vandt 11-3. I anden halvleg vandt vi også stort men forsvaret var ikke så godt som i første halvleg, fordi vi skulle prøve noget nyt af – i forsvaret. Til gengæld lavede vi også en masse kontramål. Så vi vandt samlet med 28-10. Nå, 2 point er 2 point.

 

Nu har vi spillet mod alle fem hold i den løbende turnering, og vi  har vundet alle 5 kampe.

 

Med venlig hilsen Malte Brovall Jäger