Skip to main content

Vil du være skribent for GOG Håndbold?

Af 1. november 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

01-11-2014

Vil du være skribent for GOG Håndbold?

GOGs bestyrelse vil have gang i hjemmesiden. Vil du hjælpe?

GOG er en vidunderlig klub, og der sker meget i vores dejlige forening. Vi er bare ikke helt gode nok til at fortælle hinanden om det. Derfor har GOGs bestyrelse nu besluttet at lave en gruppe, der vil forbedre vores hjemmeside.

 

Vi har brug for, at du og andre medlemmer af GOG hjælper til med at bidrage til hjemmesiden og til GOG på Facebook og måske GOG på Instagram. Vil du hjælpe til, så skal du sige det til din træner eller holdleder – eller skrive til Frederik Thomsen på mailadressen: [email protected].

 

Vi har primært brug for nogen, der kan skrive de friske artikler om for eksempel “det gule hjørne” eller “portræt af en ligaspiller”. Men vi har også brug for gode ideer, så de er også velkomne, hvis du har noget, der vil få folk til at klikke 🙂

 

med velig hilsen GOGs bestyrelse.

 

PS: Vi har lige skrevet en mail til alle GOGs trænere, og den lød nogenlunde sådan her:

 

“Der er reelt kun én grund til, at folk kommer ind på vores site og kigger, og det skyldes, at de gerne vil læse om de kampe, som I og jeres hold spiller. Derfor er I nødt til at bidrage til sitet. I skal sørge for, at I selv, eller jeres holdleder eller en udvalgt forældre (eller forældre på skift) eller en kvik spiller hver gang skriver fem linjer om kampen. Ellers kommer I ikke ”på”, tak”.