Skip to main content

Vil du se hvem der skal træne GOG-hold i næste sæson? Kvinder..

Af 18. april 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

18-04-2016

Vil du se hvem der skal træne GOG-hold i næste sæson? Kvinder..

Nye og gamle trænere i (en) skøn forening – her får du (næsten) alle navne

Vil du se hvem der skal træne GOG-holdene i næste sæson?

 

Nye og gamle trænere i (en) skøn forening – her kan du få (næsten) alle navnene

 

Det er ved at være på den tid af sæsonen… Rygterne svirrer. ”Hvem skal være træner for dem og dem”? ”Og har du hørt, at den og den træner stopper, og at den og den træner skifter, og at den og den træner kommer til”.

 

Der er altid ”nogen”, der har hørt ”noget” før andre, og det er en herlig fritidsbeskæftigelse at sprede glade budskaber til nysgerrige. Ja, og cirka 1/3 af det passer jo også, når man hører noget – rundt omkring… J.

 

Nu skulle trænerkabalen være nogenlunde på plads for den kommende sæson. Nej, der er fortsat steder, hvor alt ikke er 100 procent sikkert, men her kommer det, som alle gerne skulle kunne regne med.

 

Her kommer kvinderne:

 

Thomas ”Tændstik” Brandt fortsætter som træner for Gudme HK, som i denne sæson rykkede op fra 3. division, så holdet i næste sæson skal spille i 2. division. Han fortsætter med at have Michael Buster Madsen ved sin side. GOGs serie 1 hold rykkede også op i år, og det er fortsat Annette Kildelund, der har ansvaret for det hold, som altså fremover spiller i Fynsserien.

 

Gudme HK får formentlig et 2. hold, og det bliver i givet fald Laila Schmidt, som står for det mandskab, imens John Mortensen fortsætter som ansvarlig for GOGs hold i serie 2.

 

Der kommer en ny træner for U18-pigerne i den kommende sæson. Det er HIK-træneren Kasper Andersen, der er lokket til GOG og Oure, og han får Torben Ryg som makker. Derudover bliver Troels Banggaard også tilknyttet arbejde med den talentfulde U18-flok. U18 pige 2 kommer også i dejligt sikre hænder i form af Nikoline L. Kryger Nielsen.

 

GOG/Oures U16 piger skal også have ny og spændende træner i form af Troels Banggaard, som har en lang række af succesfulde trænerjobs bag sig på både ungdoms- og seniorsiden for både herrer/drenge og kvinder/piger. Et meget spændende nyt (gammelt) navn, der vender hjem til GOG. Også U16 pige 2 kommer i sikre og solide hænder i form af GOGs egen Annette Knudsen, der tidligere har haft stor succes med det hold.

 

Det var U18- og U16-pigerne. Flere velkendte og sikre navne. Plus flere nye og spændende navne. Det bliver en interessant sæson for pigerne.  

 

Vi fortsætter nu ned i de yngre rækker: Her kommer der nemlig nye navne til. Øjvind Johansen er overtalt til at tage sig godt af U14 pige 1, og det skal han gøre i skøn forening med endnu et nyt – og  ungt – navn i form af Magnus Wagner, som kommer fra FIF.

 

Sådan ser det ud på kvindesiden i den kommende sæson. Alle GOG-spillere er i trygge hænder hos dygtige trænere – fra de mindste til de største. Og nu behøver du ikke at lytte til, hvad der hviskes om på gangene. Ovenstående er aftalt med de implicerede trænere. Det er sådan trænerlisten ser ud i den kommende sæson.