Skip to main content

“Vi kan gøre en rigtig god figur”

Af 21. december 2017december 16th, 2018Nyhedsarkiv

21-12-2017

“Vi kan gøre en rigtig god figur”

Træner Christoffer Zinck med ord på den komme Liga

GOG har 5 hold med i Øst-ligaen når 2.halvsæson i 2018 fløjtes igang. GOG har alle sine ungdomshold i ligaen da både U16 Drenge, U16 Piger, U18 Drenge og U18 Piger er repræsenteret i de bedste rækker i det østlige Danmark.

Hermed den anden trænerudtalelse af i alt fem. Om holdets præstation i 1.halvsæson og om at skulle spille i ligaen i 2.halvsæson, ved U18 Drenge træner, Christoffer Zinck

 

“Gudme HK var havnet i pulje 2 i den nye u18 struktur. Det betød,, at man med en førsteplads var sikret en plads i ligaen mens man med en andenplads eller tredjeplads var sikret 2 kvalkampe.
Med det i bevistheden indledte Gudme HK med to meget flotte kampe mod Oure og formåede at hente 3 af 4 mulige point.

 

Med denne start på turneringen gik vi ind til de sidste 6 kampe med en god mavefornemmelse, men dette viste sig hurtigt at blive ændret. Den næste kamp stod nemlig på Ringsted, som var bedst forberedt og trak sig sejrsrigt ud af opgøret. Det næste to kampe var to pligtsejre mod det, som viste sig at være puljens svageste hold, Furesø.

Efter fem kampe stod vi altså med 7 point og havde stadig muligheden for selv at afgøre det.

Efter de to sejre mod Furesø ventede to kampe mod et stærkt Ajax hold. Første kamp på hjemmebane trækker vi det længste strå og vinder. Desværre viste Ajax sig som et bedre hold på dagen i den anden kamp og tog der en sikker sejr.

 

Det betød, at vi forud for den sidste kamp selv kunne afgøre, hvorvidt vi ville blive 1’er og være direkte kvalificeret, eller om vi skulle ud i de frygtede kvalifikationskampe.

Ligesom i den første kamp mod Ringsted var de hele tiden et skridt foran og ender også fortjent med at vinde en sikker sejr.

Dette resulterede i, at vi skulle ud at spille de svære kvalifikationskampe.

Her var resultaterne i den anden pulje endt således, at vi skulle i kamp mod FIF.

De to kampe mod FIF var prægede af, at FIF hele tiden var et skridt foran. Den første kamp ender også således med en FIF sejr på 20-21.

 

Den anden og afgørende kamp starter med det samme billede. Vi gik til pause bagud med 3, men stille og roligt i løbet af anden halvleg får vi kontakt og bringer os sågar foran.

Det hele ender med en flot 23-25 sejr til os, og vi kunne derfor glæde os over at have taget den meget eftertragtede ligaplads lige foran FIF drengene.

 

Vi i Gudme HK kan derfor se tilbage på et efterår, hvor vi lykkedes med at indfri vores målsætning om at komme i ligaen. Det gjorde vi ved at have et rigtig højt topniveau, men vi viste også, at vi ikke var stabile nok og havde et for lavt bundniveau.

Derfor ser vi også i høj grad frem til at få nogle rigtig gode kampe i ligaen efter jul. Vi er i truppen overbevist om, at vi kan gøre en rigtig god figur, såfremt vi formår at højne vores bundniveau og være mere stabile”