Skip to main content

Ved du, hvem der skal være træner for U16 drenge 2 næste sæson

Af 11. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

11-04-2017

Ved du, hvem der skal være træner for U16 drenge 2 næste sæson

Nej, vi får aldrig noget at vide… Jo-da, her er nemlig samtlige trænernavne

I kender det nok: Når en dejlig sæson lakker mod enden, så begynder snakken om næste sæson at gå i cafeteriet og på tilskuerpladserne. ”Hvem skal egentlig træne holdet i næste sæson?” Nogle gange er det let nok, og andre gange skal der nyt blod til.

 

Vi har for længst offentliggjort, hvem der skal træne U18 1 og U16 1 hos både drenge og piger. Se anden artikel her på hjemmesiden. Men hvad med alle de andre senior- og ungdomshold? Nu er der ikke længere nogen grund til at gå rundt og spørge andre forældre eller spillere om det. Nu kan du få alle svarene – her:

 

Drengene:

 

Senior: GOGs 2. divisionshold: Keld Vilhelmsen, der i flere år har sørget for, at GOGs næstbedste mandskab har klaret sig solidt i 2. division, fortsætter med sit mandskab. Det er afgørende for GOG & Oure, at der er et stærkt 2. hold, hvor de spirende, unge talenter kan udvikle og udfolde sig. Niels Jensen fortsætter i et vist omfang med uddannelsen af målmændene på 2. divisionsmandskabet.

 

Senior/ungdom: GOGs Fynsseriehold. Ja, sådan et har GOG også,  for Poul Syberg og Julie Loop fik rykket serie 1 holdet op i Fynsserien. Og her er der et nyt navn: Det er Kenneth Østbjerg, som skal træne Fynsserieholdet. Kenneth Østbjerg træner lige nu GOGs U14 drenge, som snart skal til DM. Tidligere førte han GOGs U12 drenge til en DM-titel. Nu skal han have de unge gutter på Fynsserieholdet.

 

Ungdom: U18 drenge 1 skal som tidligere fortalt fortsat trænes af Mathias Albrektsen, som sidste år vandt DM-guld med U18, og som også i år skal tli DM med holdet. U18 drenge 2 kan også glæde sig over stabilitet, da de skal trænes af Christoffer Zink Rasmussen igen i næste sæson. U18 drenge 2 er et GOG-mandskab, men det er endnu uvist, hvad holdet kommer til at hedde. U18 drenge 3 skal trænes af Julie Loop, og det betyder, at det hold også er i gode hænder og fagligt kompetente hænder. U18 drenge 3 er også er Oure-mandskab. Oure IE. Og så bliver der altså som nævnt et U18 drenge 4 hold / Fynsseriehold, som skal bestyres af Kenneth Østbjerg.

 

Det kan tilføjes, at Fynsserieholdet / U18 drenge 4 holdet skal træne én gang med 2. division og én gang med et af de andre U18 drenge hold – alt efter niveau. Og skulle der være en flok, som gerne vil træne endnu mere, så er det også Kenneth Østbjerg, der står for den træning med det kombinerede Fynsserie / U18 4 hold – i samarbejde med en U18-træner.

 

U16: Vi har allerede glædet alle med nyheden om, at det er Carsten Langager Jensen (også kaldet Stump) som skal varetage både U16 drenge 1 GOG/Oure holdet – og for den sags skyld hele drengesiden i Oure/GOG-samarbejdet. Præcis som han plejer. Med stor kontinuitet og succes. Et dansk mesterskab i sidste sæson. Og klar til at deltage i DM-slutspillet igen i år. Vi kan nu tilføje, at der er fundet et velkendt GOG-navn til at træne U16 drenge 2 i næste sæson. Det er Jonas Dyhr, der får glæden af at træne blandt andet en del af den flok af drenge, som i dag udgør U14 drenge 1. Unge Jonas Dyhr har vist dejlig, positiv udvikling som træner de seneste år.

 

Det var vist alt på drengesiden? Var det ikke?

 

Pigerne:

 

Senior: Gudme HK i 1. division trænes jo som bekendt af succesduoen Thomas Tændstik Brandt Nyegaard sammen med sin makker Michael Buster Madsen. De to har rykket pigerne flere rækker op, så SEF Arena i Gudme igen kan præsentere 1. divisionshåndold for kvinder i næste sæson. Ja, og så skal vi sandelig også glæde os over, at Anette Kildelund fortsætter som ansvarlig for det næstbedste damehold i Gudme. Anette fik integreret en flok U18-piger godt i fællesskabet i denne sæson.

 

Ungdom: Så har vi tidligere med stor glæde kunnet berette om, at Anders Poulsen har overtaget ansvaret for hele pigesiden i GOG- & Ourefællesskabet, så der også her kan skabes kontinuitet og succes. Og vi har også afsløret, at træneren for U18 pige 1 bliver Kasper Andersen, der tidligere har vundet DM-guld med HIKs U16-piger, og som er godt i gang med skabelsen af et nyt, stærkt U18 pige mandskab i Gudme. Kasper Andersen skal træne holdet sammen med Torben Ryg igen i år. Der er også gode drøftelser i gang i forhold til U18 pige 2, men der er endnu nogle forhold, som skal falde på plads, så her forventes en offentliggørelse efter påske.

 

U16: Her har vi allerede kunnet informere alle om, at U16 pige 1 GOG/Oure-holdet skal trænes af ligaspilleren Mark Strandgaard og Anders Poulsen i skøn forening. Nu kan vi også ile med informationen om, at det er duoen Christian Trodsøe og Magnus Wagner, som skal  have ansvaret for U16 pige 2. Dermed er GOGs ”eget” U16-pigehold altså også i fire sikre hænder.

 

Det var vist det på senior- og ungdomssiden. Hos både piger og drenge. Kvinder og mænd. Nu behøver man ikke længere at gætte. Eller at spørge en i hallen, som heller ikke ved noget. Og skulle der være tvivlsspørgsmål, så er man altid velkommen til at henvende sig til et bestyrelsesmedlem i GOG – eller til Carsten Langager Jensen eller Anders Poulsen fra Oure.