Skip to main content

Ved du, hvem der skal træne GOGs ungdomshold i næste sæson?

Af 6. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

06-04-2017

Ved du, hvem der skal træne GOGs ungdomshold i næste sæson?

Du kan finde næsten alle svarene her, og det gælder både piger og drenge

Det er nu muligt at sætte navne på alle de trænere, som i næste sæson skal have ansvaret for både U18-holdene og GOG/Oures U16-hold – både for pigerne og drengene. Og det bliver igen et stærkt-stærkt team, som skal stå for talentudviklingen i GOG og på Oure.

 

Vi begynder U18: Det bliver igen i næste sæson Mathias Albrektsen, som får ansvaret for GOGs U18-mandskab for drenge/herrer. Sidste år førte Mathias Albrektsen dette hold frem til en guldmedalje ved DM. Og i denne sæson ligger holdet ubesejret nummer 1 i Østligaen. Holdet er allerede klar til DM.

 

Det bliver igen i næste sæson Kasper Andersen, som skal stå for GOGs U18-mandskab for piger/kvinder. Sidste sæson vandt Kasper Andersen DM-guld for U16-piger med HIK. I år har han ført GOGs U18-piger frem til en 4. plads i Østligaen. Hans og GOGs mål er en plads til DM i næste sæson.

 

Videre til de fælles U16-hold. Først drengene: Carsten “Stump” Jensen, som i mange år har haft ansvaret for hele drengesiden på Oure, fortsætter som ansvarlig for GOG/Oures U16-drenge. Han gjorde dem til danske mestre i sidste sæson. Og i denne sæson ligger holdet suverænt nummer 1 i Østligaen, og holdet er allerede klar til DM.

 

Sidst men ikke mindst – så kommer der en ny og spændende duo, som skal have ansvaret for næste sæsons U16-piger fra GOG/Oure. Det bliver nemlig GOGs ligaspiller Mark Strandgaard, som – i tæt samarbejde med Anders Poulsen – bliver ny U16-pigetræner på vores fælles GOG/Oure hold

 

Mark har i år været træner for et af Oures stærke U18-drengehold, og han har her vist, at han på mange måder er et stort trænertalent. Han skal sammen med Anders Poulsen de næste to år have fokus på at bringe U16-pigerne fra GOG/Oure helt tilbage i toppen af dansk ungdomshåndboldbold.

 

Anders Poulsen skal derudover være tovholder på den fysiske træning på alle de fire førstehold i GOG/Oure regi samt arbejde med den mentale træning på alle vores fælleshold på U18-niveau

 

Gitte Sunesen fortsætter som målmandstræner for de bedste pigemålmænd. Det samme gør Niels Jensen på drengesiden.

 

Det er samlet set et rigtig stærkt trænerteam, der kommer til at have ansvaret for GOG & Oures talenter i den kommende sæson.