Skip to main content

U18-træner roser sine piger til skyerne for både vilje og fight

Af 17. oktober 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

17-10-2016

U18-træner roser sine piger til skyerne for både vilje og fight

GOGs U18-piger var tæt på at tage point fra en af DM-favoritterne forleden

GOG Håndbolds hjemmeside har bedt U18-træner Kasper Andersen om at komme med en status på, hvordan det går for hans mandskab på dette tidlige tidspunkt af sæsonen. Og den kommer – her:

 

“Status på opstart for GOG U-18 piger. 

 

GOG U18 pige 1 er kommet rigtig godt i gang med sæsonen.

 

Der er en lidt speciel situation på holdet, da vi i denne sæson kun er 10 spillere inkl. 2 målmand. Men den gruppe af piger, som udgør hold 1, er en fantastisk gruppe, fordi de arbejder som vilde dyr til alle træninger og i alle kampe. 

 

Midt i august måned var vi en tur i Aarhus for at spille HEI cup – et stævne som indeholder de bedste hold i Danmark.

 

Vi begyndte svagt fredag aften mod Aarhus, hvor mange tekniske fejl i det stationære angreb resulterede i mange nemme kontramål til SK Aarhus som vandt kampen med 10 mål. Lørdag var en helt anden snak, hvor der blev kæmpet og spillet meget bedre håndbold end kampen fredag aften. Det resulterede i et nederlag på kun 2 mål til Randers og en sejr med samme margin over FIF.

 

Søndag var Esbjerg modstanderen, og det første kvarter var rigtig godt, men efterfølgende døde pigerne. Det kan man ikke fortænke dem i efter at have knoklet i 3 kampe med 10 spillere. Alt i alt var turen til Aarhus en god begyndelse på en spændende sæson. 

 

Vi indledte turneringen for 3 uger siden med en hjemmekamp mod Rudersdal. En rigtig flot første halvleg var nok til at vinde kampen med 7 mål, og efter 14 dage uden at have trænet sammen pga studietur var vi rigtig godt tilfredse med kampen og resultatet. 

 

Kamp 2 i turneringen var en udekamp en onsdag aften mod HIK. HIK er klare favoritter til at vinde ligaen i øst og må sammen med FCM og Skanderborg være favoritter til en DM-titel. En stor del af HIK-holdet blev sidste sæson danmarksmestre i U16-rækken, så det var en stor opgave vi stod overfor.

 

(Og her tilføjer GOG Håndbolds redaktion lige, at det kun er Kasper Andersens beskedenhed, der forbyder ham at nævne, at det faktisk var Kasper Andersen selv, der var træner for netop de U16-piger fra HIK, som vandt DM-titlen sidste år… Så der var meget på spil for den unge, talentfulde træner).

 

Kampen starter for vores vedkommende fantastisk med et fremragende forsvar og kynisme i afslutningerne. Og vi kommer hurtigt foran 6-2. HIK spiller sig bedre ind i kampen og vi får sværere og sværere ved at lave mål, hvilket resulterer i en pausestilling på 11-9 til GOG.

 

HIK starter anden halvleg med noget højere fart i angrebsspillet og et mere disciplineret forsvar. Vi mister hurtigt vores føring, og kommer bagud 21-16 med små 10 minutter igen – primært fordi vi laver en del tekniske fejl angrebsmæssigt, som HIK er gode til at straffe på kontra.

 

Det lignede en kamp der var lukket, men vi får gang i angrebsspillet igen og giver den det sidste vi har forsvarsmæssigt. Med 1,5 min igen står der 21-20 og vi har gode muligheder for at komme helt op bla. på straffekast, som desværre bliver misset. Kampen ender 21-20 til HIK.

 

Men den gruppe af piger, der udgør U18 1 i GOG, skal have kæmpe ros for en eminent arbejdsindsats og et fantastisk forsvar, som hjalp Sophie Moth til at stå en rigtig god kamp. Ikke mange grupper har samme fighterevne som de piger har! 

 

Det var en status på sæsonen indtil nu for U-18 pige 1.

 

Vi spiller næste hjemmekamp den 2. november 19.20 mod Næstved i Oure og håber at se så mange af jer som muligt i hallen!

 

– Kasper Andersen”