Skip to main content

U16 piger vandt Faster Cup

Af 30. december 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-12-2016

U16 piger vandt Faster Cup

Uafgjort i finalen krævede forlængelse

GOG og Oures U16-pige 1 stillede op i Faster Jule Cup i Skjern mellem jul og nytår, og det gik rigtig godt for det sydfynske mandskab.

 

Der var “nye”, stærke kræfter på træner- og holdlederlederbænken, men den slagkraftige duo førte de dygtige U16-piger til en samlet sejr til julestævnet.

 

Frem mod finalen var GOG/Oure pigerne simpelthen bare suveræne. De havde faktisk næsten mere vanskeligt ved at vinde over Skjerns andenhold – end over for eksempel UH Esbjergs mandskab fra den jyske 1. division!

 

Efter fem suveræne sejre blev finalen dog et vanvittigt spændende drama, som ikke kunne finde en afgørelse i den ordinære spilletid. Finalen var mod Skjern fra den jyske 1. division, og den ordinære kamp endte uafgjort.

 

I den forlængede spilletid på 2 gange 3 minutter lykkedes det for GOG at trække det længste strå, så jublen kunne bryde ud blandt både spillere, ledere, forældre og en masse medlevende GOG-fans på tilskuerpladserne.

 

Til lykke til lederduoen bag holdet, til lykke til spillerne, til lykke til GOG og til lykke til Oure. GOGs redaktion sneg sig med ind til vinderfotoet – og fik fremprovokeret den jubelscene, som kan ses her på fotoet på forsiden af hjemmesiden.