Skip to main content

U16 pige er klar til DM

Af 19. april 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

19-04-2018

U16 pige er klar til DM

Pigerne spiller på hjemmebane i Gudme!

DM optakt U16 Pige træner Mark Strandgaard

 

Hvordan har den sidste halvdel af sæsonen været? Positive takter/negative takter:

 

Pigerne har gennem hele ligaen vist sig frem på et helt andet niveau end før jul. Spillet har været mere stabilt og pigerne har udvist langt større overskud end tidligere. Det er positivt at se på den udvikling der er sket igennem en kontinuerlig og gennemgående rød tråd i vores træninger med u18/1.div damer. Eneste malurt kan være vores 2 nederlag til et rigtig dygtig FIF hold, hvor vi i perioder føler vi taber til os selv.

 

Forberedelser til DM? Hvordan træner man anderledes?

 

Jamen vi har ikke de store ændringer i vore daglige rutine. Vi rokere lidt rundt på nogle trænings dage og tidspunkter,for at optimere frem mod DM. Den største omvæltning er nok, at vi for første gang i år kommer til forberede os taktisk på modstandere og se Video. Vi har igennem hele sæsonen kun haft fokus på vores egen udvikling og spil, så det bliver spændende at se, om det kan flytte på holdet ift weekenden resultat.

 

Hvordan er stemningen i truppen?

 

Jeg syntes den er god. Det siger sig selv at når vi sætter os et mål tilbage i sept om at komme til DM, så er vi naturligvis tilfredse. Men stemningen er også god, fordi udviklingen har været i højsædet, og da resultat og udvikling er gået hånd i hånd, så er vi naturligvis tilfredse.

 

Forventninger til DM? Hvad er forventningerne/forhåbningerne til DM? Status på truppen. Nogle skader?

 

Vi kommer med en stor tro på, at vi kan være med helt fremme. Vi kender vores evner og begrænsninger, som gir er ro og sikkerhed ift hvad det vil kræve, at være så tæt på max som muligt den weekend. Vi Håber og tror på, at vi igennem sæsonen har fyldt på og gjort et så grundigt arbejde, at det afgørende bliver tempoet og nerven i kampen. Alle 14 spillere som har spillet igennem sæsonen er klar.

 

 

pssst! DM statistikker på GOG´s hjemmeside – hér finder du oversigt over den samlet medaljehøst og hvilke hold som senest har vundet DM for U14, U16 og U18! Måske statistikkerne efter weekenden allerede skal opdateres?