U16 drenge er klar til DM

Af 19. april 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

19-04-2018

U16 drenge er klar til DM

Drengene skal til Skanderborg og forsvare titlen!

Optakt DM GOG/Oure U16 drenge træner Carsten “Stump” Jensen 

 

GOG/Oure drenge deltager for niende år i træk i DM slutspillet for U16 drenge og som de sidste 2 års forsvarende mestre.

 

Dette er sket i et stærkt samarbejde med Skolerne i Oure som vi sammen anser for et af landets stærkeste talentmiljøer for U16 og U18 årgangene.

 

Holdet har i denne sæson svinget noget i præstationerne og selvom 3 ud af 4 mulige point i de to indbyrdes kampe mod Taastrup er kommet i hus må holdet i år stille op til DM som 2’er.

Nederlag til FIF og HIK betyder at Taastrup fortjent slutter som nr. 1 i Liga øst.

 

Med 2 nederlag i bagagen og de svingende præstationer igennem det meste af sæsonen samt 2 knebne nederlag til lørdagens semifinalemodstander Skanderborg (finalen i august i HEI cup og træningskamp i Gudme i julen) gør absolut hjemmeholdet Skanderborg til favorit i den første semifinale lørdag.

 

Skal hjemmeholdet fra Skanderborg besejres kræves der en top præstation af drengene fra Sydfyn.

 

Dernæst håber vi ligeledes at holdet for første gang i denne sæson kan stille op i stærkeste opstilling. Dette vil være tilfældet hvis Emil Madsen og Oliver Wosniak når at bliver deres skader kvit inden lørdagens semifinale

 

GOG/Oure drengene stiller op med en trup på 15 mand som fordeler sig på den måde at 7 af de 15 drenge altid har spillet i GOG.

 

Med ønske om fairplay og et godt stævne, ser vi frem til nogle fantastiske U16 og U18 kampe i Skanderborg fælled.

 

 

pssst! DM statistikker på GOG´s hjemmeside – hér finder du oversigt over den samlet medaljehøst og hvilke hold som senest har vundet DM for U14, U16 og U18! Måske statistikkerne efter weekenden allerede skal opdateres? 

Skriv en kommentar