Skip to main content

U14 drenge vandt Skjern Cup

Af 30. december 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-12-2016

U14 drenge vandt Skjern Cup

Pragtfuldt drama i finalen med forlænget spilletid

GOGs U14 drenge vandt i Skjern

 

Kæmpe drama i finalen af julestævnet

 

GOGs U14 drenge 1 brugte dagene mellem jul og nytår på at vinde Faster Jule Cup i Skjern.

 

Det hele begyndte med en meget spændende kamp mod et godt mandskab fra Helsingør på Sjælland, og den kamp vandt de gule kun lige akkurat med 17-16.

 

Derefter gik det langt mere overbevisende i de kommende kampe. En klar sejr over blandt andet UH Esbjerg fra den jyske 1. division B, og det endte da også med en samlet sejr i den indledende pulje.

 

Harlev – også fra den jyske 1. division B – var det uheldige hold, som trak GOGs drenge i kvartfinalen, og den vandt de sydfynske drenge sikkert. Lige så klart blev Holstebro fra den jyske 1. division A slået i semifinalen, og så ventede Skjern i finalen.

 

Det blev en fremragende finale. I hvert fald spændende. Begge hold indledte noget nervøst og med en del tekniske fejl. Usædvanligt få mål i første halvleg. I anden halvleg kom der mere gang i målscoringen, og da kampen var forbi, var de to hold – helt lige. De stærkt kæmpende Skjern-drenge har vist ikke tabt i egen hule i snart et år. Og den ordinære kamp endte da også uafgjort.

 

Der måtte altså forlænget spilletid til, og her trak GOG det længste strå. Det skyldtes blandt andre Lasse Pedersen, der trådte flot i karakter i forlængelsen, og som derfor senere blev kåret til finalens fighter. Men hele GOG-holdet har stor ære af den flotte sejr i Faster Jule Cup i Skjern. Og trænerne Kenneth Østbjerg og Kristian Kildemand, naturligvis.

 

Der skal i øvrigt lyde Skjern Håndbold en stor tak. Både for et dejligt stævne – og for en vildt spændende og medrivende og til tider også meget velspillet finale mellem to fremragende U14-mandskaber.