Skip to main content

U12 drengene på tur i Brøndby

Af 31. oktober 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

31-10-2014

U12 drengene på tur i Brøndby

GOGs U12 drenge var sammen i Brøndby Hallen til landskamp

GOGs U12 drenge til Danmark-Litauen.

 

I torsdags var “Kenneths drenge” – det vil sige U12 drenge 1 – ude og se kampen mellem Danmark og Litauen i herrehåndbold.

 

Alle mand havde en fed oplevelse. Og man kan i hvert fald godt sige, at der blev heppet igennem i Brøndby Hallen.

 

Den danske sejr i selve kampen (Danmark vandt 31-21) var ikke det eneste fede, der kom ud den gode og sjove tur. U12 spilleren Thorbjørn Skov fra GOG vandt en af de to konkurrencer der var i Brøndby Hallen. Det var en konkurrencen i at skyde hårdt – for børn og unge under 16. Thorbjørn vandt, og det gjorde, at han kom ind på banen i pausen og fik overrakt en landsholdstrøje! Den anden konkurrence var en reaktionsøvelse, og den vandt Andreas Eggert, som også spiller for U12 drengene i GOG.

 

Og der var flere fede oplevelser den aften. Alle GOG-drengene kom op i tv2 studiet – og fik taget billeder. Dernæst fik vi også lov til at sige hej og tale lidt med tv-kommentatorerne Bent Nyegaard og Thomas Kristensen.

 

Da kampen var slut, og Danmark havde vundet, så kunne vi U12 drenge simpelthen ikke holde ud at se andre spille bold i så lang tid – uden selv også at løbe ind på banen og spille lidt. Så drengene Lasse, Thorbjørn og jeg spurgte, om vi måtte låne kampbolden og spille lidt med den. Det måtte vi gerne, så da alle havde fået taget billeder med spillerne og fået autografer af spilerne – så stod næsten hele U12 holdet sammen nede i den ene ende af hallen og spillede bold.

 

Så jeg tror, at du kan være rimelig sikker på, at alle GOG-drengene har en masse at fortælle om i skolen de næste par dage – og nogle gode nye oplevelser på holdet.

 

Med venlig hilsen Malte Brovall Jäger, U12 drenge 1.