Skip to main content

U12 Drenge klar til DM!

Af 18. april 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

18-04-2018

U12 Drenge klar til DM!

Fynsmestrene og pokalmestrene skal til Hvidovre

U12 Drenge

 

En succesfuld sæson kan man vidst rolig kalde det.

 

GOG´s U12 Drenge har gjort det fantastisk. Holdet har vundet 2.halvsæson overlegent. Både pokalturneringen og fynsmesterskabet er blevet hentet til Gudme. Derudover har holdet “sideløbende deltaget i U14 drenge B-rækken. Dvs. spillet med en større bold og med harpiks”, som træner Carsten Eriksen fortæller. 

 

Han fortæller iøvrigt mere om sæsonen og drømmen om DM, læs med hér;

 

“Den sidste del af sæsonen har været lærerig for både drengene, træner og holdleder, da vi udover at spille i den bedste AA U12-række, sideløbende har deltaget i U14 drenge B-rækken. Dvs. spillet med en større bold og med harpiks. U12-rækken blev vundet med max. point og vi slog nr. 2 i sidste kamp med 15-31. At stille op i ældre årgang, var jeg meget spændt på. I den første kamp mod Stjernen var vi lidt nedtrykte og underdanige; tabte med 22-18. Vi snakkede lidt om det og herefter gik det faktisk så godt at vi gik hen og vandt pulje 2 og gik videre til at spille om fynsmesterskabet mod Søndersø. Tabte desværre 15-10, men leverede en pragt præstation mod nogle fysiske overlegne drenge. Vil dog lige tilføje, at sølv også er godt!”

Og 2.pladsen er bestemt flot, især når det er ældre spillere holdet stiller op imod.

 

Holdet har nu forberedt sig til et helt bestemt stævne. Nemlig Danmarks Mesterskaberne;

 

“De sidste 14 dage optil DM  har vi især øvet forsvar, boldsikkerhed og opretholdt den fysiske træning af kropstammen”.

 

I den komne weekend drager holdet nemlig til DM i Hvidovre. De bedste U12 hold fra hele landet, mødes for at finde ud af, hvilke hold som enten skal have guld, sølv eller bronze. Til at starte med, skal holdet gå videre fra puljen, men Carsten Eriksen og truppen har dog et helt bestemt mål;

 

Stemningen er i top og vi er alle klar til at gå hele vejen. Kvartfinalen er et krav og herfra kan alt ske. Hørning har drillet os lidt i år og dem vil vi gerne lægge arm med igen. 23 af Danmarks bedste U12 hold mødes i den komne weekend, så vi krydser fingre for at vi rammer vores niveau under hele stævnet”. Træneren slutter; “En gang gul, altid gul!”

 

Syberg udtaler: U12 Drenge, en stor del af spillerne fik en 4.plads sidste år. Mange af dem er blevet 2.års. De har arbejdet hele sæsonen på at blive bedre, hvilket er lykkedes. Har endnu ikke slået til; hverken ved GOG Cup eller Skjern – hvor Hørning løb med guldet.

 

Placering 1-3 40%

Placering 4-6 45%

Placering 7-8 15%