Skip to main content

U12 drenge B vandt nervepirrende topkamp i Kerteminde

Af 1. marts 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

01-03-2015

U12 drenge B vandt nervepirrende topkamp i Kerteminde

GOG-drengene var langt bagud i pausen men kæmpede en sejr hjem

Det var kampen om førstepladsen i puljen, der stod på spil i dagens kamp mod Kerteminde.

 

Begge hold var ubesejrede i 2. halvsæson, og det var en lidt decimeret GOG trup, med henholdsvis afbud og karantæne, samt en influenzaramt Kasper Jørgensen, der drog fra Gudme søndag morgen.

 

I Kerteminde ventede rivalerne, der i fredags havde besejret DHG, og generelt har været meget formstærke.

 

GOG drengene vidste at der skulle fightes på alle pladser i dag, og de begyndte med at score på et imponerende kontraløb, men derefter fik Kerteminde styr på tingene, og holdene fulgtes ad til 4-4.

 

Så begyndte GOG at spille sidelæns, og gik ned i tempo, hvilket Kerteminde forstod at udnytte. Opdækningen i GOG forsvaret haltede lidt, og ved hjælp af en dygtig stregspiller, kunne Kerteminde gå til pause med en føring på 9-5.

 

Pausen blev brugt rigtig fornuftigt, og drengene kom på banen med fornyet mod og gejst. Der blev virkelig taget fat i forsvaret, og i målet rullede Mads gardinet ned, så Kerteminde pludselig havde meget svært ved at få bolden i kassen.

 

Samtidig begyndte GOG at spille godt i angrebet, og der kom gang i scoringerne, på trods af en storspillende Kerteminde målmand, der tog to ellers velplacerede straffekast, og generelt stod med en høj redningsprocent.

 

13 minutter inde i 2. halvleg havde drengene hentet Kertemindes forspring, og kom foran 11-12. Med 1 ½ minut igen, reducerede Kerteminde til 12-13, og i det efterfølgende angreb mistede GOG bolden. Tre sekunder før tid bragede Kertemindes venstre back bolden på overliggeren, og det sluttede med en 12-13 sejr til GOG, der nu har maksimum point og fører puljen.

 

Stor ros til drengene for et fantastisk comeback. De gav ALT hvad de havde i sig, og alle var postkasserøde i ansigterne efter kampen. Der blev jublet højt og længe, og med deres fortsatte udvikling, har drengene gode muligheder for at vinde puljen.

 

Fight, holdånd og sejrsvilje, bragte de to velfortjente point til Gudme i dag. Godt gået!

 

Mvh,

Hans-Erik