Skip to main content

U12 drenge A vandt en fed kamp mod Egense Rantzausminde

Af 7. oktober 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

07-10-2016

U12 drenge A vandt en fed kamp mod Egense Rantzausminde

Det blev en fantastisk håndboldkamp med højt tempo og god intensitet

Vi har modtaget følgende passionerede referat af: U 12 Drenge A: Egense/Rantzausminde – GOG 14 – 17

 

To af de forventede tophold i den fynske A række for U12-spillere tørnede torsdag d. 6. oktober sammen i Rantzausmindehallen. Det blev en fantastisk håndboldkamp, med højt tempo, god intensitet og masser af nærkampe imellem en række dygtige håndboldspillere.

 

Overordnet set havde GOG flere dygtige spillere og virkede i bedre fysisk form, og bredden på holdet blev i sidste ende medvirkende til kampens udfald.

 

To ting adskilte dog markant de to hold på dagen. På GOG holdet viste der sig et klart lederskab i såvel forsvar som angreb. Enkelte spillere påtog sig rollen som henholdsvis forsvars og angrebsgeneraler, det gjorde dem selv og deres holdkammerater 10% bedre i de afgørende situationer.

 

Klogt og dygtigt set af de to trænere, der efter taktikken var lagt sammen med spillerne, overlod ansvaret til drengene på banen. Det ansvar påtog de sig forbilledligt på banen. Samtidig viste GOG holdet fantastisk mental styrke, og selv ved brændte chancer var alle holdkammerater hurtige med backup og støtte til den uheldige skytte – oftest med det resultat at næste chance sikkert blev udnyttet.

 

GOG viste sig yderst sympatisk frem og der var efterfølgende respekt fra såvel hallens tilskuere, dommer og modspillere. Såvel Trænere som spillere ydede en respektfuld indsats og valgte de rigtige løsninger,  på de rigtige tidspunkter.

 

Egense Rantzausminde, der har nogle meget dygtige individualister havde stor ære af kampen, og er klart at regne for et tophold i rækken. I dagens kamp var det GOG’s meget stærke defensiv, der holdt de individuelle præstationer nede og dermed også gav et stort antal redninger fra GOGs velspillende målmand. Men samlet set, flot indsats af ERI drengene.

 

Der blev uddelt et mindre antal udvisninger til begge hold, i en kamp hvor spillerne fik lov til at bruge deres fysik. En kamp hvor der i et lige stor antal situationer kunne være dømt til hver side. Alt i alt endnu en kamp med en fin dommerpræstation. På det niveau der blev spillet på, kan der ikke undgås fejl med kun en dommer.

 

” Sæt dig ned Stine, drengene har styr på det” citat fra bænken. Træner Lasse Møller til Cheftræner Stine Winther.

 

”GOG havde flere strenge at spille på, da det skulle afgøres” Tilskuer Martin Pedersen.

 

” Man bliver da helt stolt ” GOGs trænerteam.

 

Dagens hold: Skjold, Rasmus, Valdemar, Nydam, Lasse, Hugo, Mikkel, Marcus, Aksel, Anker,

 

Cheftræner: Stine Winther

Træner: Lasse Møller