Skip to main content

U12 Drenge A- En kamp der var set frem til med spænding

Af 21. november 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

21-11-2016

U12 Drenge A- En kamp der var set frem til med spænding

Søndag formiddag skulle GOG U12 A spille imod Team
vestfyn

 

 

 

Det var en kamp der var set frem til med spænding blandt GOG drengene, for det Vestfynske håndboldfællesskab byder normalt ikke på forsvar der lægger sig ned. Tværtimod er Team Vestfyn altid kendte for en god gang fight og gode kollektive indsatser. Gårsdagens kamp var ingen undtagelse, og efter 6 minutter var GOG holdet bagud 5-1.  Denne stilling dækkede dog også over en række meget heldige aktioner blandt hjemmeholdet Team Vestfyn, og tilsvarende uheldige afslutninger af GOG spillerne. Hurtigt fik GOG overtaget på kampen, og en kombination af kontraløb og solide afslutninger sendte efter knap 11 minutter GOG i front. Et billede der tegnede resten af kampen. Midt i anden halvleg bød Team Vestfyn ind med flere flotte angreb mod et GOG hold der et øjeblik så en sikker sejr foran sig. Helt tæt blev det dog ikke, og slutstillingen 25 -19, dækker over en kamp hvor GOG var bredere og bedre end sin modstander, men hvor forskellige eksperimenter gjorde at kampen kun blev vundet med 6 overskydende.

 

Glædeligt var det at GOG holdets moral og viljestyrke dominerede lydbilledet i hallen. Kun udfordret af enkelte tilskuertilråb, var det et GOG mandskab der fejrede hver eneste scoring, som var den afgørende. Det giver lige hver eneste spiller et ekstra boost, når alle spillere der sidder på bænken, plus spillerne på banen rejser sig og fejrer hver eneste scoring.

 

De fysisk veltrænede GOG drenge måtte også indkassere advarsler og udvisninger, som følge af kontant forsvarsspil. Dejligt at se kontant og teknisk flot forsvarsspil, kombineret med at såvel opførsel som reaktionerne er både fair og med respekt for at det er dommeren der dømmer, og spillerne der spiller. Stor anerkendelse til såvel spillere som trænere, for at udvise god adfærd i alle situationer. Det er ægte klasse.

 

At sammenholdet spillerne imellem er godt, skyldes bla. Trænerteamets værdier i truppen. Da en håndboldinteresseret men højlydt tilskuer i hallen påtalte en GOG spillers screening, med ordene ” dommer se lige den screening” – replicerede træneren for GOG ligeså højt – ” Ja den er nøjagtig som den skal være”. Stærkt at man som spiller føler opbakning, når voksne føler sig kaldet til at kommentere på spillet.

 

Dagens hold:

Cheftræner: Stine Winther

Spillere: Skjold, Anker, Marcus, Rasmus, Lasse, Nydam, Aksel, Valdemar, Hugo og Mikkel.

 

Hørt i bilen på køreturen: Ud af en samtale om det gode liv og fremtiden.

 

–        Kunne det ikke være fedt at købe et kæmpe hus lige ved siden af hallen, hvor vi alle sammen kunne bo med vores familier.

 

–       Jo så skulle det være med PlayStation på hvert værelse, og så kunne vi bare gå ned og træne når vi ville.

 

–        Ja og så skulle vi skiftes til at lave mad til hinanden…. Det ville jo være fantastisk.

 

 

Rørende hvad følelsen af at være en del af et hold, kan gøre ved mennesker.