Skip to main content

U12 drenge 2 shiner – i den grad – frisk sejr over DHG

Af 28. marts 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

28-03-2015

U12 drenge 2 shiner – i den grad – frisk sejr over DHG

U12 drenge 2 vinder den sidste turneringskamp – syv sejre i syv kampe

Sidste turneringskamp i denne omgang var mod DHG i Skt. Knud Gymnasiums idrætshal i Odense, fredag aften.

 

Drengene spillede om den samlede sejr i pulje 2, og en sejr eller uafgjort her ville give adgang til at spille mod vinderen af pulje 1 om fynsmesterskabet d. 11. april i Langeskov.

 

Drengene fik ikke den bedste start på kampen og kom hurtigt bagud med et par mål, men langsomt fik holdet mere greb om tingene og kunne gå til pausen med en føring på 13-10. Denne føring skrumpede dog ind i starten af anden halvleg, men så kom der igen gang i drengene, og i resten af kampen var de i førertrøjen, og selvom DHG-drengene kæmpede bravt, så kunne de ikke for alvor true vores drenge. Slutresultat 21-18 til GOG. Top nice!

 

7 på 7 taler deres eget sprog og er en stor og god oplevelse for holdets trænere, for alle spillere på holdet, ligesom det er for os forældre. Hatten af!

Og lad os håbe, at det bliver til mere succes, når U12 drenge 2 – nu som puljevindere (som omtalt) – skal spille om fynsmesterskabet. I øvrigt samme weekend, hvor drengene skal deltage i Taxa Cup i Kerteminde. Så der er ingen tvivl om, at det bliver en hård weekend for drengene, men en god udfordring for et hold, som gerne, og i høj fart, vil ud over stepperne.

 

Peter