Skip to main content

U10 drengene havde en fin-fin weekend med en del gode kampe

Af 20. november 2016december 26th, 2018Nyhedsarkiv

20-11-2016

U10 drengene havde en fin-fin weekend med en del gode kampe

Både U10 drenge C og B kæmpede godt og der var speaker på i B-kampen

Drenge U10 C

Så har drengene på 3. holdet været i aktion igen, denne gang i Svendborg idrætshal. Første kamp var mod SH, og denne kamp endte med en stensikker GOG sejr på 8-1.

 

Den anden kamp mod Fåborg var i den grad en vaskeægte gyser. I slutningen af kampen, ved stillingen 4-4, har GOG muligheden for at bringe sig foran.  Et fint og velspillet angreb ender ud i en fin frispilning til stregen, der scorer, men desværre bliver der dømt overtrådt, og i stedet suser Fåborg op og gør det til 5-4. Et rigtig fint stævne, hvor vores keeper Ronny også valgte at hive en redning på straffekast op af hatten på et vigtigt tidspunkt.

 

Derudover var U10 drenge B i aktion. De spillede på udebane imod Risøhøj.

Der ventede drengene fra GOGs U10 drenge en fin oplevelse i Risøhøj. Der var indløb og opråb af spillernes navne inden kamp, og under kampen blev der speaket, det kunne drengene godt lide.

Vi vidste på forhånd, at vi givetvis ville ende med en sejr, og havde derfor aftalt at prøve nogle af de ting vi arbejder med til træning af i kamp. Dette forsøgte drengene så at gøre, hvilket vi også lykkedes med.

De viser støt og roligt mere og mere forståelse for spillet. Den lidt eksperimenterende måde at spille på, medførte en hel del afbrændere og tekniske fejl der så var ulempen.

Men vi endte med en sejr på 12-8, selvom vi til sidst i kampen spillede 2 mand i undertal grundet udvisninger.

God weekend drenge.

Træneren