Skip to main content

U10 drengene havde begge deres 2 hold med i B finalen

Af 30. maj 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

30-05-2017

U10 drengene havde begge deres 2 hold med i B finalen

U12 drengene havde hele 5 hold med til strandhåndbold stævnet

D. 28. maj var to U10 drengehold til strandhåndbold i Kerteminde i dejligt sommervejr. Jacob Albjerg og Mads Strate styrede hver sit hold gennem en hyggelig eftermiddag.

 

Da der kun var hold nok til én række (B-række), valgte trænerteamet at forsøge at blande to lige stærke hold med både 2. års og de helt ny oprykkede 1. års U10-spillere på begge hold for at fokusere på det sociale frem for at lave et førstehold og andethold. Det viste sig at være en særdeles klog beslutning – også sportsligt – idet begge hold vandt deres puljer og kom til at stå over for hinanden i finalen. Det er altid en fornøjelse at se GOG’s hold i finaler og ikke mindre imponerende at se to GOG hold stå over for hinanden i en finale.

 

Der var seks 1. års og seks 2. års drenge med i Kerteminde, og alle tolv gjorde det fremragende. Tak til drengene for en god indsats og højt humør og tak til forældrene for en super opbakning! Det bliver en fantastisk sæson, som vi så småt har fået taget hul på med to ugentlige indendørs træninger frem til sommerferien.

 

U12 drengene var også med til strandhåndbold. De havde faktisk hele 5 hold med, 2 hold i A rækken og 3 hold i B rækken. I B rækken var der 1 GOG hold i finalen, men de tabte desværre til et godt spillende Tommerup hold. Men i A rækken var der også 1 GOG hold med og de vandt begge halvlege over Næsby.