Skip to main content

U-12 drenge A: GOG-TPI med mega spændende slutning på kampen

Af 30. oktober 2016december 28th, 2018Nyhedsarkiv

30-10-2016

U-12 drenge A: GOG-TPI med mega spændende slutning på kampen

En for lang kamppause gav desværre usammenhængende og langsomt spil

Efter en rigtig god sæsonstart kom GOG’s U12 drenge A hold lidt ned på jorden igen. 3 ugers kamppause havde sat sit aftryk på holdet, og med manglende kollektivt spil og tempo gjorde de gule det svært for sig selv – mod et veloplagt TPI hold. 

 

Det var tydeligt fra kampens start, at tempoet var meget langsomt. Bolden blev ofte vendt og drejet i drengenes hænder, som var det en kostbar antikvitet, inden afleveringen blev sendt videre. Det lave tempo var klart til de fysisk meget stærke TPI-spilleres fordel. En række nærkampe blev vundet af TPI spillerne, og da GOG’s normalt stærke grundspil ikke fungerede, havde de individuelle præstationer også svære vilkår.

 

Stillingen ved halvleg var 9-9. Efter at have været foran 13-11, kom GOG bagud 15-13.  Men ved stillingen 20-20 havde først GOG og efterfølgende TPI chancen for at afgøre kampen indenfor de sidste 30 sekunder. Stolpeskud fra GOG, og efterfølgende teknisk fejl dømt på en TPI spiller gjorde, at kampen endte uafgjort 20-20.

 

Det var en kamp, hvor GOG’s spillere i en fyldt og atmosfærefyldt hal desværre ikke kunne levere det spil, de er i stand til. Men forhåbentlig kan erfaringerne fra kampen benyttes i den kommende uges træninger frem imod næste lørdags topopgør mod Stjernen fra Odense.

 

TPI fordelte scoringerne så 14 mål blev lavet fra fløjpositionen, 2 blev lavet på straffekast og 4 mål blev scoret på de øvrige positioner.

 

Tak for kampen til TPI, der fightede helhjertet, og fik et fortjent point med hjem til Tarup Pårup.